I was built to be magnificent

Vuonna 1994 olin henkeen ja vereen New Kids On The Blockin fani. Sitten tuli joku ihmeen Take That. Jonka täytyi olla ihan täyttä paskaa. Saadakseni vahvistusta mielipiteelleni katsoin telkkarista niiden Wembleyn konsertin. Mutta sielläpä sattuikin humppaamaan mukana eräs Robert Williams. Johon lankesin kerrasta täydellä pateettisen teinitytön intohimolla.

Ilmeisesti se pateettinen teinityttö elää ja voi edelleen varsin pulskasti jossain sisälläni, sillä olen saanut Donin sisäistämään sen, että ainoa varteenotettava kilpailija hänelle on juurikin tuo samainen Robert Williams. Että näin todellisessa maailmassa minä elän...

Mutta. Tämän piti olla levyarvostelu. Siis siinä mielessä kun minä sellaista ikinä kykenen kirjoittamaan. Eli oikeammin hyvin hatarasti levyä sivuava jaaritus... Kun kuulin Robbien paluusta Take Thatin riveihin, olin ensin että mitä vattua. Meneekö sillä niin huonosti? Sitten funtsin, että jos mies on jo saavuttanut käytännössä kaiken, niin mitäpä sillä muutakaan tekemistä on. Käyhän se harrastuksesta tuokin.

Sitten menin ja ostin Progress-levyn. Ja totesin, että täähän on hemmetti vieköön hyvä! Ja että voisin tietysti pönkittää hevi-imagonia hehkuttamalla Kotiteollisuuden ja Mokoman ohella Týriä, olla muuten vaan outo ja kuunnella vaikka italialaista räppiä kuten Jovanottia tai etsiä jotain vielä erikoisempaa kuunneltavaa, mutta ehkä olenkin ihan tyytyväinen Take That -tyttönä. Huolimatta siitä, ettei sen tunnustaminen kauhean katu-uskottavaa taida olla.

Kommentit

 1. Take Thattia en kuunnellut nuorena mut vanhemmalla iällä Robbie iski ja olen edelleen ihan lääpällään, sen biisit on vaan hyviä ja se on hiton söpö. Teininä kuuntelin vaan sitä sen ajan softheviä...voi niitä aikoja.Kävin helsingin jäähallissa katsoon Gun's and Roses sillon joskus mitä se nyt oli 80-90-luvun taitteessa...silloin kaikki oli alkuperäistä ,upeata nuorta energiaa:)

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään Henrietta susta koko ajan vaan enemmän! Ja muutenkin ihmisistä, jotka on mun kanssa samaa mieltä, etenkin Robbiesta. :)

  VastaaPoista
 3. NO hei Robbiesta vois nähdä melkein märkiä unia mutta ei kerrota sitä siipoille:)

  VastaaPoista
 4. Näin on. Jos sinä et kerro, niin en minäkään. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit