Hei vaan, keski-ikä!

Donilla on ollut vähän rankka viikonloppu. Perjantaina oli työpaikan pikkujoulut ja lauantaina hän sitten ystävällisesti vei minut mukanaan Oulun Insinöörien ensimmäisiin pikkujouluihin (kyllä, insinööreillä on kahdet pikkujoulut). Ensin oli syöminkiä ja juominkia paikallisessa kuppilassa ja kuudelta alkoi Ouluhallissa Pikkujoulupiknik. Esiintyjälistalla olivat Mariska ja pahat sudet, Laura Närhi, Paula Koivuniemi, Maija Vilkkumaa sekä Jorma Kääriäinen & Riku Niemi Orchestra.


Hämmentävää kyllä, Paula Koivuniemi taisi olla illan kovin esiintyjä. Että kai se sitten oli joku keski-ikäisyyden alkupiste tuo. Biisit olivat keskimäärin tuttuja ja Aikuinen nainen tuli encorena. Tietty. Aika siistiä. Ja samalla pelottavaa. Että tässäkö se elämä nyt sitten oli? Tätäkö me Donin kanssa muistelemme vanhainkodin kiikkustuoleissa, kun minulla on kuulotorvi ja Donilla polviin yltävä parta? Paula Koivuniemen keikkaa joulukuussa 2010? Luojan kiitos emme jääneet Jorma Kääriäistä kuuntelemaan!


Onneksi Maija sykähdytti edes vähän, tosin olen kateellinen tuosta untuvaisesta sädekehästä. Jos saisin sellaisen itselleni, kävelisin ihan varmasti viikon se päässäni.

Pakko lopuksi kehaista Alpinen PartyPlug -korvatulppia, jotka olivat koeajossa, vaikka ostinkin ne kaiketi jo keväällä. Ilman niitä ilta olisi ollut yhtä tuskaa, sen verran kaakossa volyyminupit olivat. Musiikki kuitenkin kuului tulppien läpi oikein hyvin, eikä tulppia sinänsä juuri edes huomannut. Vaikka onhan sekin kai aika keski-ikäistä, että laittaa korvatulpat konserttiin...

Kommentit

 1. Mut saa kyllä viedä viimeiselle piikille siinä vaiheessa, kun laitan ekan kerran korvatulpat konserttiin... ;)
  (Tai jos rupean kehumaan Paula Koivuniemeä ja varsinkin Aikuista naista :D).

  VastaaPoista
 2. Tässä kohtaa pitää kai sanoa, että odotahan vaan kun tuut tähän ikään niin kyllä se mieli muuttuu! :)

  VastaaPoista
 3. En tiiä minkä ikäinen olet mut ei se mitään. Korvatulppia aloin minäkin käyttää ja se ei ole pelkästään keski-ikähommia.Siippa on äänimies ja käyttänyt ikänsä tulppia oman terveytensä ja työkykynsä takia. Korvatulpat osoittavat enemmän fiksuutta kuin keski-ikää;) Paulan aikuista naista varmaan hoilotettiin jo kakskymppisenä bileissä joten elä huoli iästäsi.Minä täytin 40 kesällä ja olo on edelleen ko teinillä.Ei muutakun rock rock

  VastaaPoista
 4. 31 on mittarissa ja sehän tässä onkin parasta, että voi olla kuin teini, mutta kaikki se angsti puuttuu. :)

  Ja tulpat on ihan oikeasti jees, etenkin kun olen kuulotorven modernimpaa versiota käyttänyt viisi vuotiaasta asti...

  VastaaPoista
 5. Hahaa. Ai kun tulen tuohon ikään (= 31)! Nainen, sä olet mua nuorempi (vuoden)! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit