Joulua

Jouluna istutaan autossa, luultavasti sekä pakkasessa että pyryssä. Syödään kinkkua ja karjalanpaistia ja Aimon ohjeella tehtyä viskijuustokakkua. Avataan paketteja (toivottavasti), ja annetaan niitä (varmasti). Saunotaan, pusutellaan ja juodaan ehkä vähän viintä. Syödään lisää kinkkua. Ja istutaan vielä muutama sata kilometriä autossa. Kirotaan radiokanavien joululaulumaratoneja. Näin siis, mikäli kaikki menee kuten on suunniteltu.

Toivottavasti Sinullekin tulee kiva joulu!


Kommentit

 1. Ajelkaahan varovasti, onneksi ei itse tarvi liikkua mihkään. Joskus kun joku kysyy mitä pelkään eniten se on liikenneonettomuus. Superiso hirventappoauto ajaa mun pienen pienen söpön Fiat 500 retromallin tuusanmuuskaks ja mie oon jauhelihaa.

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää joulua myös teille!
  Joulunne kuulostaa ihan sellaiselta kuin meilläkin oli aikana ennen lapsia...sitten kun on lapisa, saakin viettää kotijouluja.

  VastaaPoista
 3. Henrietta, itsekin olen ajoittain hysteerinen autokolaripelkoni kanssa. Don-parka siitä sitten joutuu kärsimään ja kuuntelemaan. Itsehän en talvella kauheasti autoa edes aja. Ehkä pitäisi, jos se kammo sillä vähän helpottaisi.

  Sari, kiitos! Pitääpä ensi jouluksi hommata jostain lapsi. Lainata vaikka naapurista tms. Sitten en kyllä liikauta eväänikään mihinkään suuntaan. :)

  VastaaPoista
 4. Giorgio Nolife bon Cock22. joulukuuta 2010 klo 20.41

  No onhan se eri asia ajaa autoa kuin Volvoa EEHHEHEHEHEH.

  VastaaPoista
 5. Dzordzo on näköjään huumorituulella...

  VastaaPoista
 6. Giorgio aja Iittalia susi rrrau!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit