Ähäkutti! Onnistuinpas!

Syksyllä olin innoissani ilmoittautumassa kansalaisopiston kurssille. Paha vain, että se into ajoittui varttia yli yhdeksään, kun ilmoittautuminen alkoi yhdeksältä. Ne kurssit, joille olisin halunnut, olivat jo täynnä.

Vahingosta viisastuneena istuinkin tänään koneella jo puoli yhdeksältä kyttäämässä kevään kurssien ilmoittautumista. Tällä kertaa aikainen mato myös nappasi siemenen, vai miten se menikään. Sen ansiosta edessä on puoli vuotta kirjoittajapiiriä sekä lyhytkurssi kankaanpainoa. Nyt pitäisi vielä jaksaa niillä käydä, minullahan kuitenkin on menneisyys varsin lahjakkaana kurssien keskenjättäjänä. Esimerkiksi bailatino, jooga, tai ji ja lampunvarjostinkurssi mainitakseni...

Kommentit

 1. jes, kiva kun pääsit kursseille. itsekin olen kokenut tuon kursseilleilmoittautumisen kiireen. en tajua miksei niitä kursseja tarjota tarpeeksi kun kysyntääkin olisi :D

  VastaaPoista
 2. No sanopa muuta! Se on kyllä hyvä, että ryhmäkoot yritetään pitää aisoissa. Mutta enemmän vain kursseja, olisihan sillä työllistävä vaikutus opettajillekin.

  VastaaPoista
 3. Kankaanpainanta kuulostaa kivalta. Kirjoittajakurssin jälkeen saamme varmasti kuulla entistä terävämpää ja humoristisempaa anlyysiä täällä...toivottavasti. Olet mun viihdyke numero yksi, pidä se:)

  VastaaPoista
 4. No voi hitsi. Nyt tuli kauheet suorituspaineet... Mutta hyvää jälkeä yritän tehdä, välillä vaan tuppaa tulemaan erinomaista. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit