Tupsupipo // Bobble Beanie

Voisi kuvitella, että jos ihminen neuloo pipoja pääasiassa itselleen, niistä tulisi edes useinmiten sopivia. Mutta luulohan ei ole tiedon väärti. Ainakin nämä pipot ovat nimittäin justiinsa sen verran pieniä, että ne eivät etenkään korvia lämmitä. Tämä epäkohta mielessäni päätin taannoin neuloa pipon, joka ihan varmasti yltää korville asti. Ja onnistuihan se viimein. Langat hankin Rovaniemen lankakauppa Estistä, mutta langan nimestä ei ole enää pienintäkään muistikuvaa ja ghi-349:n avustuksella langaksi tunnistautui Gjestalin Topp t'Tå, jota pipoon tupsuineen meni sata grammaa.

//

You might think that if one knits beanies mostly to herself, they would fit. But that's not the truth. Most of my selfmade beanies are so small they don't warm my ears which really sucks when it gets cold here. So I had to do something to fix the situation. I bought this lovely reddish yarn (which brand I don't remember anymore) and knitted this bobble beanie during the art history classes. And finally I have a beanie that comes up to my poor ears!

Kommentit

 1. Oi kiitos! Mie oon jotenkin uusioherännyt näiden tupsujen ihanuuteen. :)

  VastaaPoista
 2. komea pipo! tosin luin ensin että Tuksupipo ja mietin, että kuuluuko siihen jotain vaalennettuja hiusosioita tuohon ohjeeseen..

  VastaaPoista
 3. Haha, Tuksupipoon kuuluisi ehdottomasti vaaleita kiharoita, blingblingiä ja pinkkiä. :D

  VastaaPoista
 4. Kivan värinen pipo! Ja peittää nyt sitten ainakin ansiokkaasti korvat. Hyvä sinä, harjoitus ilmeisesti tekee mestarin :)

  VastaaPoista
 5. Siltäpä näyttäisi. :)
  Nyt onkin sitten hirveän noloa, jos seuraava (jo puikoilla oleva) pipo onkin taas sellainen minipipo... :)

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvännäköinen pipo. voisin uhkarohkeasti väittää langan olevan Gjestalin topp't Tå-lankaa, koska omasta pipokorista löytyy samanvärinen pipo :)

  VastaaPoista
 7. No mutta, sitähän se justiinsa on! Suuri kiitos lajintunnistuksesta. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit