Piparipurkkeja // Biscuit JarsMinun ja Donin vanhemmilla on tapana kuormittaa jääkaappiamme ja pakastintamme erinäisillä säilömyksillä. Joulukiertueen aikana oli hyvä tilaisuus palauttaa säilykepurkkeja, mutta koska tyhjiä purkkeja on tylsä kuskailla ees taas, leivoin niihin vähän täytettä. Inkivääripikkuleivistä oli puhetta jo aikaisemmin, osa ensimmäisestä leivontaerästä tosin koki mystisen katoamisen, joten niitä piti tehdä lisää (nyt muuten onnistui se taikinan pursottaminenkin). Lisäksi leivoin mustapippuri-suklaapikkuleipiä sekä pellavapikkuleipiä. Etiketit askartelin uudella parhaalla ystävälläni eli Illustratorilla ja kansiksi leikkelin lakanakangasta. Hirrrveen nättejä, vaikka itse sanonkin.

//

Don and I have parents who tend to pick lots of berries and give them to us. During our Christmas tour it was a good chance to bring back all the berry jars that have gathered to our cupboard. Bringing back empty jars felt so boring that I baked some biscuits and filled few jars with them.

Kommentit

 1. Ihanat purkit, ihanat pikkuleivät ja hei ihanat etiketit! Mahtavaa, että illusta on tullut good buddy!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)
  Illustrator on jotenkin jäänyt mulle vähän vieraaksi, mutta nyt se on pikkuhiljaa alkanut taipua. Katsotaan mihin asti pääsen sen kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Jotenki härski sana se illustraattori. Piparit oli hyvejä.

  VastaaPoista
 4. Härskiys on piparinsyöjän silmässä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit