Pöllömpi joulu // Owl Invasion


Vanha huopakukkainen ovikranssi alkoi olla jo aika kulahtanut. Päätin pyhästi, etten enää askartele uutta vaan ostan kaupasta jonkun kivan. No eihän sellaista tietysti löytynyt ja jotenkin sitten huomasin ostaneeni pieniä mustia joulupalloja ja metallisen hileellä suditun pöllön. Viikonloppuna maalasin vanhan ruskean kranssipohjan mattamustalla spraymaalilla ja sitten aloin sommitella koristeita. Lopputulos olikin aika pelkistetty, sillä en saanut niitä palloja oikein kranssiin asettumaan. Mutta kiva se on noinkin.

Eikä pöllöjen hyökkäys siihen loppunut. Vanhana koristekrääsän vihaajana menin ostamaan tuollaisen kivan pöllötuikkujutun. Siinä saavat pöllöt kyytiä.

//

Our old door wreath was so worn out that I wanted a new one. I was not supposed to make it by myself but that's what happened after all. I painted the old wreath with black spray paint and hang up white glittery owl to the middle of it. I was supposed to put those black christmas balls to the wreath also but it didn't really work.

That wasn't the only owl coming to our household because I found this lovely candle thing which I just had to buy. When the candle burns the owls are really flying.

Kommentit

 1. komia kranssi!!!

  ostin pari vuotta sitten tollasen kivan piparkakkutuikkujutun, piparit sai kyytiä yhden ainoan kerran, sen jälkeen se ei vaan oo pyörinyt, ei sitten millään tuikulla tai ropeliasennolla. menetin uskoni piparkakkujen voimaan..

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  No onpa tylsää että piparit kieltäytyvät yhteistyöstä. :( Pöllöt ovat ainakin toistaiseksi toimineet, mutta koputetaanpa puuta...

  VastaaPoista
 3. Pöllötuikkujuttu on hauska. Kiva, että vanhasta ideasta kehitetään uusia versioita. Ja pöllöt on mun mielestä niin symppiksiä tyyppejä. Ei pöllömpi juttu tosiaan.

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar, pöllöt on kyllä tosiaankin hauskoja. Olen vasta nyt sen oikeastaan huomannut. Mutta parempi myöhään jne. :)

  VastaaPoista
 5. Haha, onpa hauska uudistus enkelikellolle! Pienenä pidin kovasti enkelikelloista, mutta ne tosiaan saattavat herkästi hajota. Ehkä ne vääntyvät helposti ja tämä vaikuttaa propelin pyörimiseen tai jotain.

  VastaaPoista
 6. Eipä tämä pöllöjuttukaan maailman tukevimmalta vaikuta. Saa nähdä kuinka monella mutkalla se on kesäsäilytyksen jäljiltä... :)

  VastaaPoista
 7. Teidän pitää ostaa omakotitalo jossa on iso varasto.

  VastaaPoista
 8. Tai lopettaa roinan haaliminen...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit