Inkivääripikkuleipiä // Ginger Biscuits
Toteutukseen valikoituivat nämä Ullanunelman inkivääripikkuleivät (vaikka nimen yhdyssanavirhe raastaakin sieluani). Ohjeessa todetaan, että taikinan voi pursottaa pellille. Noh... tulipahan ainakin päivän käsitreeni tehtyä. Varsin jytkystä taikinasta en ainakaan minä pursottanut noin vain mitään. Sain aikaiseksi jymäkkää pötkylää, josta sitten yhden pellillisen verran jaksoin tehdä tommoisia kiekuroita mitä vihreällä lautasella on. Lopputaikinan pyörittelin kiltisti palleroiksi paljain käsin ja niistä tulikin paljon kivempia.
Maku pikkuleivissä kyllä on kohdallaan, vaikka inkivääriä olisin voinut vähän enemmän laittaa. Ja siirappikin oli tummaa, mutta ei se niin tarkkaa oo.
//
I suddenly realized today that I want to bake something. I found this nice recipe of ginger biscuits (which is unfortunately only in Finnish) and went to buy the missing accessories. It was said in the instruction that you can extrude the biscuit dough to the baking tray. Yeah, right. That's why I got two different biscuit design here. On the green plate is what I first made with the piping tube and on the red plate is what I got when I rolled the dough with my hands to small balls. The last ones look so much prettier!
Kommentit
Lähetä kommentti
Sana on vapaa.