Hysteerinen kortintekijä

Joskus sitä miettii ihan tosissaan, onko enää ihan järjissään.

Kuten vaikkapa silloin, kun puolihuomaamattomasti tulee askarrelleeksi päivän aikana yhdeksän (9) korttia, vaikka akuuttia tarvetta ei ole yhdellekään. Tai silloin, kun niitä kortteja tehdessään huomaa värittäneensä käsin yhteensä kaksisataa ja yksi (201) pikkiriikkistä kynttilää.

Ja että jännitys säilyisi vielä korttien aiotuissa kohteissakin, kuvituksena tällä kertaa vain yleistä askartelukaaosta.

Kommentit

 1. Ne on vaan ne hormooooonit... ;)

  VastaaPoista
 2. Lienette oikeassa Tiina ja Oo... En siis vielä hankkiudu tutkituttamaan pääkoppaani. :)

  VastaaPoista
 3. Minusta on ihan ymmärrettävää, että askartelukärpänen puree ilman hormonejakin. Vaikka 201 kynttilän värittäminen onkin aika huima luku.

  VastaaPoista
 4. No joo, sitä paitsi silloin on askarreltava kun se onnistuu. Aina se ei onnistu vaikka kuinka yrittäisi. Ja onneksi ne sadat kynttilät tulivat vähän huomaamatta, enkä suoranaisesti suunnitellut niin montaa tekeväni. :)

  VastaaPoista
 5. Mullahan ei luonnollisesti ollut aavistustakaan, että hormonit voisi oikeasti aiheuttaa tuollaista. Kunhan heitin, kun eikös tuossa tilassa itse tai muut voi aina syyttää vaan hormoneja poikkeavasta käytöksestä. Läpällä, juu nou. :D

  VastaaPoista
 6. Jees ai nou. :) En minäkään tiedä mikä kaikki johtuu hormooneista ja mikä vain synnynnäisestä outoudestani. Siksi on siis turvallista syyttää hormoneja. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit