Luonnonkaunis // Naturally Beautiful

Kirsikkapuiston muoti- ja kauneustoimitus tässä terve! Olen tässä reilun kuukauden ajan tehnyt empiiristä ihmiskoetta itselläni ja testannut kookosöljyn soveltuvuutta hiustenhoitoon. Vielä en uskalla siitä sen tarkempaa tutkimustulosta julistaa, mutta ajankohta oli jotenkin sovelias sille, että rakas ystäväni L sai houkuteltua minut kokeilemaan muutakin luonnonkosmetiikkaa. Sunnuntai-iltana lähti tilaus Biodellylle ja keskiviikkona oli postitäti jättänyt lapun ettei mahdu paketti postiluukkuun. Tänään sen sitten kävin noutamassa ja hyvä niin, sillä se vähän lievensi syletystä, joka kehkeytyi kun raahauduin yliopistolle vain kuullakseni että päivän tunnit on peruttu.

Loppupäivän voikin mukavasti vältellä vaikka gradun tekemistä ja kaunistaa itseään näillä herkuilla. Sen verran ehdin tuotteita jo kokeilla, että Marilou Bion huulirasva tuntuu oikein mukavalta huulilla vaikken siitä suklaata löytänytkään. Eikä Dr. Hauschkan huulipunakaan hassumpi taida olla. Taitaapa Don saada tästä lähtien vähän myrkyttömämpiä suukkoja.

//

My dear friend L praised me natural cosmetics when we met last weekend. After that I went and ordered some products from a Finnish online store and got the package today. It was quite nice because I was bit pissed after going to the university just to hear that the class was cancelled... Now I can spend rest of the day testing my lovely new cosmetics! The Marilou Bio lip balm and Dr. Hauscha lipstick I actually tried already and they felt quite nice. I guess that from now on Don will get less poisonous kisses.

Kommentit

Suositut tekstit