Valkoiset seinät // White Walls
Muinoin yläasteella piti kuvaamataidon tunnilla suunnitella talon pohjapiirustus. Minulla oli tuolloin selkeä visio siitä, että unelmieni talossa on musta eteinen. Nyt kun vihdoin sain vapaat kädet tuulikaapin värityksen suhteen, valitsinkin tylsästi maalarinvalkoista. Mutta sovitaanko että se johtuu siitä, ettei nykyinen asumuksemme vastaa määritelmää unelmieni talo.

Kaksi vuotta sitten maalasimme olohuoneen ja makuuhuoneen seinät. Pohdin tuolloin, että tuulikaapinkin voisi maalata, mutta jotenkin se jäi... Elokuussa saimme ostettua valkoista maalia projektia varten ja viime sunnuntaina sain vihdoin raaputeltua saatanallisen boordin irti ällöstä puuterinvärisestä seinästä. Kittailin kolot ja jätin kuivumaan. Eilen tartuin pensseliin ja perinteisen maalipurkinavaamistaistelun jälkeen pääsin sutimaan. Luulin, että pinnasta tuli kamalan suttuista ja epätasaista, mutta Donin mielestä lopputulos oli todella siisti. Aioin myös maalata koristeraitoja aiemmasta maalausrojektista jääneillä maaleilla, mutta sitten tajusin teippaamisen mahdollisuudet ja teinkin raidat masking tapella.

//

Two years ago we painted the living room and the bedroom and thought about painting the draught lobby too. But until last August we got nothing done. Then we bought a can of white paint and finally last Sunday I got started. I took the ugly border away and put some putty to the holes. Yesterday I got time to start painting and this morning I finished the walls with some masking tape stripes. Now that tiny little room feels lot more spacious than before.

Kommentit

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit