Sateisena tiistaina // On A Rainy TuesdayTänään mie en oo tehnyt mittään. Paitsi istunut tietokoneella sateisen ikkunan ääressä ja lukenut blogeja. Juonut kaksi pannullista teetä, jota Mandragorasta hamstrasin. Syönyt ehkä muutaman keksin. Vältellyt punaisella pöydällä odottavaa kirjapinoa. Haaveillut kirpeistä aurinkoisista päivistä, joina Kemijoki näyttää kauniilta ja lehdet rapisevat jaloissa.

Mutta välillä pitää olla tämmösiäkin päiviä.

//

Today I have done nothing this far. Except sat by the rainy window with my laptop and reading blogs. Been drinking lots of tea and eaten few cookies maybe. Trying to avoid books that are waiting to be read on red table. Dreaming of crispy and bright autumn days when Kemijoki river looks beautiful and fallen leaves are rustling in feet.

But sometimes you need to have days like this.

Kommentit

 1. Onko Jaffajuliste Hesarin liitteenä tullut? Minulla olisi sellainen tuossa pöydällä, mutta seinään laittaminen ei ole onnistunut.

  VastaaPoista
 2. Sehän se. Hoksasin emoltani sen kinuta kun ei meille Hesaria tule. Näen kyllä unta myös samankuosisista verhoista, mutta mieheni ei ole asiasta oikein innostunut...

  VastaaPoista
 3. Miustakin jaffa verhot ois ihanat :)
  Mikä se punanen pöytä on?

  VastaaPoista
 4. Punainen pöytä on Ikeasta joku pikkupöytä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit