109/365 Letonniemi


Ensimmäisen yhteisen lomapäivän kunniaksi menimme retkeilemään Letonniemen luonnonsuojelualueelle. Sinne, minne kuukausi sitten yritimme löytää, mutta emme päässeet perille. Lunta oli vielä paljon, vettä vielä enemmän ja mutaa myös. Pitkospuilla punaisetkin kumisaappaat luistivat. Kotipihalle ilmestyi aamulla fasaani Martti, jota Don innokkaasti kuvaili kun minä tein tuorepastaa ja jauhelihakastiketta.

Kommentit

 1. Mukavan näköinen ulkoilupaikka. Mitä ylimmässä kuvassa on? Mieleeni tulevat suopursut, mutta olen varmaan väärässä, koska olen liian kauan ollut liian paljon kaupungissa, enkä tunnista enää juuri mitään kasveja.

  Martti on komea! Ihanaa, kun teillä on kohta mukavaa katsottavaa fasaanien soidinmenoista: Jätkät tappelevat maa pöllyen ja tytsä hihittelee jossain puskassa voittajaa odotellen. Olen nähnyt urosfasaanien painivan teollisuusalueen ankealla pyörätiellä, oli hiukan hämmentävää, mutta olivat varmaan sellaisia city-fasaaneja.

  VastaaPoista
 2. Jaa-a, mulla on tuo floran tunnistus vähän heikkoa myös. Jotain heinää siellä kasvoi. :) Ja tuo ylimmän kuvan rakennus on ihan yhtä suuri mysteeri.

  Toivotaan, että Martti saa seuraa eikä se oo sellanen reppana poikamiesfasaani, joka hengailee ihan väärissä paikoissa.

  VastaaPoista
 3. Oi, Letonniemi! Nyt jäin nostalgia-aallon alle...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit