106/365 Päivän saalis

Herätys puoli seitsemältä ja pinkkiä luomiväriä luomiin. Reipas aamukävely kauempana olevalle bussipysäkille, sillä lauantainahan ei bussimatkailu niin vain onnistu kaupungissakaan. Uudet kengät kuraisina Raksamessuille näyttämään sievältä. Messuosaston vetonaulana oli tänäänkin Taideraati, jonka arvovaltaisia jäseniä olivat kulttuurilehti Kaltion päätoimittaja Paavo J. Heinonen, sisustussuunnittelija Teuvo Loman, apulaiskaupunginjohtaja Sinikka Salo sekä pappi Mikko Salmi. Iltapäivällä pääsin keskittymään olennaisimpaan eli mainoskynien keräilyyn. Päivän saldo oli seitsemäntoista (17) kynää. Ei huonosti.

Kommentit

  1. Aah... mainoskyniä... *love* Ovat nykyään kovasti laadukkaitakin, eivät pääsääntöisesti vuoda laukun pohjalle ikävästi sisältöään.

    Eräässä entisessä työssäni sain omalla nimelläni varustetun mainoskynän. Lähettäjä luuli minun päättävän kynien hankinnasta. Oli (todella) väärässä, mutta eipä se minua haitannut, koska sain vautsivau-upean kynän: viininpunaisenruskeaa muovista puujäljitelmää, kultaa ja hippasen mustaa. :D Huippumauton, mutta edelleen käytössä, koska on sangen hyvä kynä. Ei sitä kylläkään voi julkisilla paikoilla käyttää, ulkonäkösyistä (kynän, ei minun).

    VastaaPoista
  2. Olen kuullut noista kynämyyjistä, jotka lähestyvät asiakkaita näiden omilla nimillä merkatuista kynistä. Omalle kohdalle ei sellaista ole vielä ikävä kyllä sattunut. Pakkohan sellaista olisi käyttää vaikka olisi miten mauton. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit