Valokuvatorstai - Heijastuksia

Viime kesän ehkä paras päivä. Yli kolmesataa kilometriä autossa, Kokkolasta Hailuotoon ja sieltä Ouluun. Pysähdyksiä matkalla. Don torkkuu autossa kun minä konttaan viljapellon reunassa kuvaamassa vielä vihreitä tähkiä. Pattijoella pitää käydä, koska sillä on hauska nimi. Lauttamatka meren yli ja tietä pitkin niin kauan kunnes se loppuu. Siellä meri ja taivas kohtaavat.

Lisää heijastuksia Valokuvatorstaissa.

Kommentit

 1. Kuva, jossa kaikki on linjassa. Hieno!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva, tekee mieli mennä kahlaamaan veteen ja tunkea varpaat pehmeään hiekkaan. Kesäkesäkesä!

  VastaaPoista
 3. Hieno kuva, kauniisti pilvet
  peilautuvat veteen.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva, tuon kuvan tunnelma, nuo pilvet ja kaikki... voi että, niin kaunista.
  Tulee mieleen vuosia sitten ainutkertainen (tähän mennessä) käyntini Kalajoen hiekat -nimisessä paikassa (saattoi se olla pelkkä Kalajoki, "hiekat" voipi olla yhden vanhan biisin nimestä). Ei sitä rantaa tahtonut varsinaissuomalainen todeksi uskoa. Tuossa kuvassasi on samanlaista ihanaa hiekkarantaa.
  Miksi pitäisi matkustaa johonkin etelään (=yleisnimitys Kanaria-tyyppisille aurinkorannoille, en tosin ole käynyt, joten lievää jääviyttä tässä), kun Suomessakin on näin ihania paikkoja. Varpaatkin voisi tunkea hiekkaan, ilman pelkoa siitä, että inha skorpioni tulee ja puree! :D

  VastaaPoista
 5. Arvasin, että tää on Hailuodosta. Näin heti. Hieno kuva. Pidän erityisesti tuosta, kun nuo pohjan rannut näkyy tuosta veen läpi! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit