Kolkytkaks

Aivan mahtavaa on se, että tällä blogilla on kolmekymmentäkaksi (32) lukijaa! Sama luku muuten tulee kohta puoleen kuluneeksi siitä, kun minä ilmestyin maailmaan.

Kiitos oi te ihanaiset, jotka julkisesti Kirsikkapuiston blogia luette sekä te, jotka salaa stalkkaatte ynnä kaikki te, jotka kommentteja rustaatte. Ilahdutatte mieltäni valtaisasti!

Kommentit

 1. Minä taidan olla se stalkkeri... :) Käyn kyllä, vaikken niin kommentoikaan. Kuvasi ilahduttavat kovin!

  VastaaPoista
 2. Hih :) Nyt meitä on 33, kun huomasin etten ole julkinen lukija vaan stalkkaaja. Mutta nytpä olen ihan virallinen lukija. Onnea niistä 32 täydestä vuodesta :)

  VastaaPoista
 3. Mirka, kiva kuulla että musta on iloa! :)

  Punatulkku, tervetuloa pois salalukijakaapista! :) Ja kiitos onnitteluista, mutta onneksi saan vielä pari kuukautta takertua ykköseen kolmosen perässä.

  VastaaPoista
 4. Minä stalkkasin pitkään, ennen kuin tohdin rekkautua, mikä lie siinä kesti... no tunnustan: Koin itseni vähän vanhaksi (ikä alkaa nrolla 4) tähän blogiin. Tiedän, että se on älyttömän tyhmä syy, mutta selityksenä a) luin ensimmäisen kerran blogeja vasta viime syksynä eli blogeista aika vähän kokemusta b) luulin, että olet kaksyt-jotain (ei ole imartelua tämä).

  Tosin ei se(KÄÄN) saisi vaikuttaa, siis bloggaajan ikä, mikäli blogi on omasta mielestä kiva ja mielenkiintoinen teksteiltään ja/tai kuviltaan. Ei kai blogien tarkoitus ole hakea vain ikäisiään lukijoita (tai voi joidenkin blogien kai ollakin, mistä minä tiedän).

  VastaaPoista
 5. Pauliinalotta, hui! Nyt tuli kauheita suorituspaineita kirjoittaa ikäistäni tekstiä! Toisaalta kivahan se on, että menen parikymppisestä edes tälleen virtuaalimaailmassa... :)

  Kyllä sitä itsekin tietysti tulee luettua eniten sellaisia omanikäisten tai samassa elämäntilanteessa olevien blogeja. Mutta täällä ei ainakaan lukijoiden ikää katsota, kaikki ovat yhtälailla tervetulleita!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit