61/365 Ei kirkkoon vaan kapakkaan

Pää on täynnä lehmiä. Ja takahuone myös. On ylijäämää, alijäämää, numeroita ja lukuja joiden pitäisi täsmätä. Kaaokseen valmistautumista. Kaaosta edeltävää kaaosta.

Kotiteollisuuden Kotiteollisuus. Sen kunniaksi pullaa. Jos levyjä on taloudessa vain yksi, pitääkö sille varmuuden vuoksi sopia
tapaamisoikeudet kirjallisesti?

Ja kun lehmät saa kirjoitettua ulos päästä, ei sieltä mitään muuta enää synnykään. Vaan onko lehmä poliittisesti korrekti nimitys lehmälle?

Levyn voi huomenna kuunnella niin monta kertaa, että naapurikin osaa sen ulkoa.

Kommentit

  1. Huomasitko, että cd-kotelo aukeaa ns. vasenkätisesti? Ei minulla sitä ole, mutta Hynynen oli tässä joku päivä Yle:n Puoli Seitsemän -ohjelmassa (kaikkea sitä joutuukin tunnustamaan katsoneensa, mutta kun Hynynen on aika namu ja tykkään kuunnella, miten hän vastailee toimittajille ei aina niin odotetulla tavalla) ja kertoi, että cd-kotelo on tehty jotenkin väärin ja niitä on tehty 10 000 kappaletta. Minua - vasenkätistä - asia nauratti kovasti. Eipä tuo asia myyntiä haittaa, uskoisin.

    VastaaPoista
  2. Juu, mulla on tosiaankin tuo "väärin päin" aukeava versio. En tosin ensin sitä itsekään hiffannut vaikka olin kuullut, että jotain on väärin päin. Luulin että tekstit, kun en juttua kunnolla kuunnellut.

    Eletään toivossa, että levystä joskus tulee vielä keräilyharvinaisuus. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit