63/365 Tommia ikävä

Viimeiset pari päivää olen tarponut loputtomassa suossa nimeltä html ja css.

Armas ystäväni Hanna uusi taannoin nettisivunsa ja minä sitten intouduin siitä samaan hommaan, vaikken todellakaan mikään webbiguru ole.

Apulaisinani ovat olleet tuhatsivuinen englanninkielinen opaskirja ja intternetti. Silti turhautuminen on ollut käsin kosketeltavaa.

Nyt aletaan olla (kaiketi) jo voiton puolella. Siitä huolimatta hetkittäin on ikävä ihQua Tommia, joka vuosi sitten koulussa nettisivujen tekemistä opetti. Miksi, oi miksi en kirjoittanut ylös hänen jokaista sanaansa?

Kommentit

 1. Muuten hyvä, muttakun jäi tuo omien webbisiwujen uudistus vähän puolitiehen, kun työpaikkakin heltis (mikä on tietysti erittäinkin hyvä asia) ja kaikkee... Noh, ehkä ne vielä joskus etenee

  VastaaPoista
 2. Oi jessus tuo on hanurista toi homma. Vaikka saattaahan se olla muuttunut jonkun verran vuodelta -95. Koulussa oli pakollinen kurssi mä kiroilin kun merimies, ei riittänyt hermo olleska, yks hiton piste liikaa ni koko homma prakas siihen.
  Pitkää mieltä sinne vaan:)

  VastaaPoista
 3. H, mutta saithan sää paljon jo aikaan!

  Henrietta, eniten ottaa päähän se, kun asiat tapahtuvat vahingossa. Ensin yrittää tunnin saada jotain aikaiseksi, sitten se vahingossa onnistuu mutta ei ole aavistustakaan että miten...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit