Nyt vain miehet nuo viskin huoneissaan juo

Vuoden vaihtuessa tunsin itseni taas vanhaksi ja tylsäksi. Kun alkaneen vuoden ensimmäiset minuutit koittivat, torkuin sängyssä Patricia Cornwellin Scarpetta sylissäni ja kuuntelin Donin kuorsausta, jota oli jatkunut jo liki puolitoista tuntia. Siinä vaiheessa tosin havaitsin ihan hyväksi ratkaisuksi sen, että Oulun kaupungin ilotulitus oli jo kello 20, vaikka ensin sen aikaisuutta taivastelinkin. Ehdimmepä edes sen nähdä.

Luultavasti viimeinen vuonna 2010 oppimani asia liittyi yllättäen alkoholijuomiin. Siinä vaiheessa kun vielä olimme baarissa (eli siis ennen yhdeksää) totesin, että hieno fontti ja ulkoasu ei välttämättä tarkoita, että viski on hyvää. Ardbegin jälkimaku oli kyllä mukavan pehmeä, mutta siihen oli vähän turhan pitkä matka alun poltteesta. Jatkossa taidan ihailla kyiseistä Skotlannin lahjaa maailmalle pelkästään tiskin toiselta puolen.

Kommentit

  1. Darling mä oli uuden vuoden töissä ja onnellinen siitä että saan skipata typerän pakkopullajuhlan.Ainoa mikä huolestutti että saanko nukuttua rakettien paukkuessa mutta espoolaisilla rahat loppu tai järki tullut päähän joten paukut loppu klo 0.15 ja siunattu hiljaisuus laskeutui.Kuka hiton hullu vetää viinaa kylillä pakkasella ja jonottaa taksia 2 tuntia varpaiden ollessa niin jäässä että amputointi rupeaa oleen ainoa vaihtoehto elvyttää verenkierto. Eli et ole tylsä olet FIKSU:)

    VastaaPoista
  2. Noh, nyt kun sanoit, niin enpä tainnut paljoa menettää. Jotenkin sitä vain on unohtanut ne taksinjonottamiset pakkasessa. Onhan siinäkin oma tunnelmansa, mutta ei se kyllä koskaan kivaa ollut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit