26/365 Lämpöä

Parinkymmenen asteen pakkasesta oli mukava mennä sisälle kansalaisopiston tiloihin ja kirjoittajapiiriin. Etenkin, kun jo kaukaa loistivat luokan valot kutsuvina.

Kommentit

 1. Hei Kirsikka,

  minulla taitaa olla sama unelma kuin sinulla. Jaksaisitko joskus kirjoittaa blogiisi, millaista tuolla kirjoittajapiirissä on? En ole koskaan uskaltautunut sellaiseen, mutta uteliaisuutta ja intoa olisi. Luetaanko siellä omia tuotoksia? Opetetaanko siellä jotain?

  VastaaPoista
 2. Heipä-hei anonyymi! Kiitos ideasta, voisinpa joutessani tehdä aiheesta kunnon postauksen. Mutta näin lyhyesti, luetaan omia tuotoksia ja opetus on ehkä vähän väärä sana. Enemmänkin siellä saadaan vinkkejä erilaisiin suuntiin etenemiseksi.

  VastaaPoista
 3. Ok, siis juuri tuo ehkä eniten kiinnosti, että luetaanko omia tuotoksia. Toisaalta hirvittää, mutta se olisi hyväksi. Kuulostaa kyllä toisaalta aika rohkaisevalta ja rakentavalta...

  -Lena (tuo sama anonyymi)

  VastaaPoista
 4. Lena, rohkaisevaa ja rakentavaa se on. Eikä siellä mikään ole pakko, eli jos tuntuu ettei tahdo lukea, niin pakko ei oo. Eli ei siellä ole ollenkaan pelottavaa. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit