12/365 Sanoja

Minut poltettiin noitana roviolla, sillä toinen silmäni on kaksivärinen. Se tapahtui edellisessä elämässäni, kun olin Egyptin kuningatar. Sen jälkeen synnyin uudelleen Imatralla ja minulla on kaksi veljeä. Toinen heistä asuu nykyään Kanadassa ja olen usein vieraillut hänen luonaan, viimeksi jouluna.

Lapsuuden toiveammatini oli patologi, mutta luovuin haaveesta saatuani siivet. Niiden avulla olen päässyt käymään kuussa. Siellä hauskinta on seistä käsillään ja katsella avaruuteen. Hankalaa siinä on se, että samaan aikaan ei voi neuloa. Siksi jouduin vasta maahan palattuani neulomaan villasukat, joiden avulla hurmasin mieheni. Hän pitää onneksi tiskaamisesta, sillä itse vihaan sitä. Sillä aikaa kun puolisoni tiskaa, ratkon usein huvikseni pitkiä matemaattisia kaavoja. Olen myös hyvin musikaalinen ja lemmikkimangustimme Kauko istuu mielellään pianon päällä kun minä soitan. Eniten Kauko pitää Mozartista.


- - -
Tänään alkoi kansalaisopiston kirjoittajapiiri. Ylläoleva teksti on esittely itsestäni ja koostuu viidestä faktasta, viidestä valheesta ja viidestä mahdottomuudesta.

Kommentit

  1. Hehe.. Aika luovaa kamaa. Pani ihan tirskumaan! :)

    VastaaPoista
  2. Mä mietin tätä kirjoitusta vielä illalla kotonakin ja pohdin, että paljonko sitä mahtaisi oppia ihmistä tuntemaan näin blogin kautta. Yritin miettiä tuosta noita totuuksia, mutta kyllä se aika vaikeaa taitaisi olla. Tosi hauskasti olet kirjoittanut.

    VastaaPoista
  3. Sari, kiitos! Osa faktoista on tarinassa kyllä sellaisia, että ne ainakin pystyy bongaamaan. Mutta se tietysti edellyttää sitä, että on lukenut tätä blogia ajatuksen kanssa pitempään. Hauskaa tuossa tehtävässä juuri olikin se, miten valheet ja totuuden saa sekoitettua. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit