Knock knock knocking on heaven's door

Ovi. Tuo matalien majojemme viimeinen etuvartioasema. Tuo puinen, rautainen, metallinen, peltinen, muovinen, kankainen läpi meidän ja kylmän maailman välissä. Erottamassa meidät tunkeilijoista, kutsumattomista vieraista, susihukista, saarnamiehistä ja nuorista, herttaisen viattomista inttipojista sotaveteraanikeräysretkellään.

Ovi. Tuo vihoviimeinen v-pää ovikoodeineen, ovipuhelimineen, epästandardeine lukkoineen, piilotettuine ovikelloineen, rikkinäisine ovenkahvoineen ja milloin mihinkin suuntaan aukeavine saranoineen.

Ei, minä en tykkää ovista. Enkä tule niiden kanssa toimeen. Toivon aina, että joku muu avaa ne. Tai että ne aukeavat ihan itsestään. Ja kyllä, juurikin tänään törmäsin ovikoodeihin, ovipuhelimiin, kätkettyihin ovikelloihin ja muihin ihanuuksiin. Lisäksi pudotin puhelimeni. Porraskäytävään. Selvittyäni sisälle sen ovihelvetin jälkeen. Onko se siis mikään ihmekään... Onneksi joku ystävällinen ihminen soitti puhelimellani Donille, selvitti häneltä missä olen ja kiikutti luurin minulle takaisin. (Ja on muuten ihan hiukan noloa kun tajuaa, että joku vieras ihminen soittaa puhelimellasi, johon olet tallentanut puolisosi numeron nimellä Höpönassu, tai jotain muuta vastaavaa.)

Puhelimen hukkaaminenkin oli ihan varmasti ovien syytä.

Kommentit

 1. Lukiko sulla höpönassu vai vielä jotain karmeempaa...voin tunnustaa rohkeasti tässä että mulla lukee Mulu mutta älä kerro kelleen:)

  VastaaPoista
 2. Ok, en kerro. :) Ei mulla Höpönassua lue, mussukasta vaan oma väännös...

  VastaaPoista
 3. Taitaa meillä kaikilla lukea puolison kohdalla jotain muuta kuin hänen nimensä.... :D Suloinen juttuhan se loppujen lopuksi on!

  VastaaPoista
 4. Beth, ei muuten lue! Donin puhelimeen minut on kirjattu Etunimi Sukunimi -systeemillä, kuten kaikki muutkin. Toisinaan siitä kyllä hiukan huomauttelen... :)

  VastaaPoista
 5. Minun mieheni kirjoitti puhelimeensa muistaakseni Oma vaimo. Ja puhelimen systeemi muutti sen muotoon vaimo, oma! Tästä on riittänyt hupia useamman kuin kerran! :)

  VastaaPoista
 6. Tässä näkee että insinöörimäinen lähestymismalli on paras. Ainakin jos hukkaa puhelimensa.

  VastaaPoista
 7. Beth, kuulostaa ihan toimivalta tuollainen. :)

  Giorgio, on ja ei. Etunimi Sukunimi -systeemillä voi vieraan olla vaikea päättää, kenelle soittaa. Höpönassun voi sentään päätellä olevan kohtuu läheinen henkilö... Mut en mie tiijä. Ku en oo insinööri.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit