-31°C


Tämä päivä on toivuttu lasketteluviikosta ja eilisestä viisikymppisten juhlimisesta. Käytiin vähän kaupoilla ja vaalistamassa eli äänestämässä. Ostettiin laiskiaispullat kansalaisvelvollisuuden täyttämisen kunniaksi. Pakkasta on ollut "vain" parikymmentä astetta, mutta eilen matkalla tipahti auton mittari kolmeenkymppiin. Huomenna alkaa arki Rovaniemellä ja koittaa kahden viikon ero kun Don lähtee taas ulkomaille häärahoja tienaamaan.

Kommentit

 1. Ihania kuvia, tuo eka on mahtava. -31 on kamala, olen niin kiitollinen etten asu pohjoisessa enään, oikeesti en kestä tuollaisia pakkasia. Muistan vieläkin kauhulla -35 kun ei tiennyt mitä voi enempää laittaa päälle.
  Koita pärjätä:)

  VastaaPoista
 2. Tällä hetkellä vallitseva tilanne tuntuu olevan välillä -20 ja -25. Eilen oli kolmet housut päällekkäin ja silti paleli. Siinä ei oikein enää tiedä että mitä pitäisi tehdä. :\

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania pakkaskuvia !!!!
  Teilläpäin on paljon kylmempi ollut kuin täällä Kokkolan suunnalla ja sitten taas tästä heti vähä pohjoseen Ylivieskassa on jo paljon kylmempi kuin meillä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nukke! Oh, kylmää on. Jossain Välimeren rannalla tällaisen vilukissan kai pitäisikin asustella.

  VastaaPoista
 5. onpa upeita kuvia! Aina silloin tällöin muistan pyörähtää täällä sun blogissasi, ja on kiva huomata että joku jaksaa kirjoittaa säännöllisesti :)
  Miten oot muuten saanut noi "tykkään, evvk"-palkit tänne? :O terkuin, tietotekniikan ihmelapsi

  VastaaPoista
 6. Joo, mulla ei oo elämää niin pitää kompensoida sitä blogilla. :)

  Noi palkit saa tuolta jostain mistä muokataan blogin ulkoasua, blogiteksti-ikkunasta. Muistaaksein siellä on jotkut oletusnapukat, mutta niitten nimiä voi sitten kivasti muuttaa näppärämmiksi. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit