Teippaan koko maailman

Raidallinen ja mattamusta teippi Teippitarhasta, violetti (muistaakseni..) Sinooperista.Imuroinnin, saunan ja avokadopastan jälkeen iski teippausinto. Don kuorsaa sohvalla katsoo Kunniattomia paskiaisia ja minä laitan eteistä uuteen uskoon. Idean kähvelsin törkeästi viime viikonlopun ihanalta emännältä ja kehittelin sitä omaan suuntaani. Samainen emäntä on muuten seinällemme päätyneen kissataulun tekijä. Seinäkalenteri puolestaan on Tampereen Pispalan koulun 5A-luokan aikaansaannos.

Teippaussessioni seurauksena kylpyhuoneen ovessa ollut tylsä sydän korvautui viimevuotisesta seinäkalenterista leikatulla tyttökuvalla ja naulakon viereen syntyi huomautuslappu kierrätyspinossa olleesta tylsästä kirjasta. Aikaisemmin päivällä lainasin Visuaalisesti vaativalta Kottaraiselta idean paperikasseista tehdyistä kukkaruukunpäällisistä. Kirsikkapuiston ainoa sovelias paperipussukka sattui olemaan peräisin Alkosta, vaan haitanneeko tuo.

Kommentit

  1. Tuo kukkaruukun päällinen on tosiaan hauska idea. Ehkä sovellan itsekin tuota.

    Ja otsikko on hauska. Tuli mieleen melkein joku tilataideteos.

    VastaaPoista
  2. Joo, miksei... voisihan tuollaisen tilataideteoksenkin tehdä. :) Ruukunpäällisidea on tosi hauska, pitänee soveltaa sitä muillekin kasveille kuin tuolle nukkumatille.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit