Yhdentoista kysymyksen haaste


Anselmi haastoi minut vastaamaan yhteentoista itseäni koskevaan kysymykseen. Koska olen laiska, vastaan vain haasteeseen, mutten tällä erää jaksa välittää sitä eteenpäin.

1. Jos sinun pitäisi vaihtaa nimesi mikä se olisi (ihan koko nimi)? 
Ennen naimisiinmenoa himoitsin Donin äidin tyttönimeä, mutta koska Don ei suostunut omaa sukunimeään vaihtamaan, jäi se minultakin vain haaveeksi. Mutta jos se olisi mahdollista, niin sen nimen nappaisin sukunimekseni. Jätän nimen kuitenkin mainitsematta tässä, koska sen kantajia on niin vähän. Jos etunimen suhteen pysytään realistisena, niin sitten lisäisin vain kolmannen nimen itselleni, jonka jälkeen olisin Kirsi Marjatta Katariina.

2. Jos saisit päättää että hiuksesit olisi vastakohtaista laatua kun omasi vaihtaisitko (kihartuvat piikkisuoriksi tai suorat helposti kihartuviksi)?
Hiukseni ovat melkolailla suorat, joten kyllä voisin vaihtaa kiharoihin.

3. Sauna vai kylpyamme?
Hmm... Mieluusti molemmat. Olen asunut saunattomassa kylpyammeellisessa asunnossa sekä saunallisessa kylpyammeettomassa asunnossa ja molemmissa eläminen oli mahdollista. Jos ihan pakko olisi valita vain toinen, niin ehkä sitten kuitenkin se kylpyamme. Siitä saa paljon romanttisemman elämyksen halutessaan.

4. Jos pitäisi luopua koko loppuelämäksi jommasta kummasta kummasta luopuisit, herkut vai alkoholi (herkut on yhtä kuin kaikki herkku, karkki, sipsit, suklaa, jäde, leivonnaiset...ihan kaikki herkkunen)
Tämä on paha. Karkeista luopuminen ei tuottaisi tuskaa, koska juuri olin 110 päivää ilman niitä. Leivoksista luopuminen tosin voisi olla vaikeaa... Joten kai se on sanottava että alkoholi, vaikka kuohuviini hyvää onkin.

5. Mikä oli vuoden 2012 paras biisi tai levy jos biisi ni voi linkata vaikka youtubesta?
PMMP:n Tytöt on esimerkiksi aika hyvä piisi.

6. Kolme hauskinta kuvaa vuodelta 2012?
En tiedä ovatko nämä nyt niin hauskoja kaikki, mutta ainakin jollain tapaa itselle merkittäviä. Ja kaikki kuvat ovat siis tästä blogista.

Tästä blogimerkintään.
Tästä blogimerkintään.
Tästä blogimerkintään.


7. Ärsyttävin piirre kanssaihmisten käyttäytymisessä?
Kai se on se sellainen minäminäminä-asenne. Että ajatellaan vain itseä eikä oteta muita huomioon. Myös ylimielisyys ja ihmisten arvottaminen esimerkiksi koulutustason tai ammatin mukaan on ärsyttävää.

8. Mikä olisi sellaista mitä et kertakaikkiaan kehtaisi tehdä julkisella paikalla, nimeä kolme pahinta?
Varmaan aika monet ruumiintoiminnot sekä lemmiskely. 

9. Oletko tehnyt elämäsi aikana jotain laitonta? Jos tohdit niin kerro ihmeessä mitä? Ja jos väität että et, niin valehtelet, hehe.
No ainakin olen saanut pysäköintivirhemaksun. Lasketaanko se laittomuudeksi? Olen myös kävellyt päin punaisia valoja ja ajan säännönmukaisesti pyörällä ilman kypärää.

10.  Mikä on noloin/siistein tatuointi mitä olet eläessäsi nähnyt (kuva olis kiva)?
Noloimpia ovat varmasti kaikki nämä "rakkaustatuoinnit", kun otetaan puolison nimi käsivarteen ja sitten erotaan puolen vuoden päästä. En myöskään pidä värillisistä tatuoinneista, tuntuu että ne ajan kanssa menevät aina epäsiistin näköisiksi. Siisteimpiä ovat siis mustalla tehdyt, mutta en kyllä sen tarkemmin osaa tiettyä kuvaa sanoa.

11. Rehellisesti, oliko haaste kiva vai vähän blah?
Vähän sekä että, kuten haasteet yleensäkin. Haasteisiin on kiva vastata, mutta en aina itsekään jaksa lukea muiden haastevastauksia...

Kommentit

 1. Haasteet on hauskoja, mutta eniten tosiaan kiinnostaa miettiä omia vastauksiaan. Tai no, olen minä kyllä sen verran utelias että ainakin kiinnostavimmat kysymykset luen muiltakin.

  Tässä haasteessa pidin erityisesti hauskoista kuvistasi! Kuva kaatuvista viljasiiloista varsinkin on mahtava.

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä totta, kiinnostavimmat tulee aina luettua. Ja kiva että tykkäsit kuvista! :)

  VastaaPoista
 3. Luin ihan jokaisen vastauksen. :)

  VastaaPoista
 4. Oot kyllä ihana ja viitseliäs! <3

  VastaaPoista
 5. Wuhuu! Go Kirsikka :)! Hyvät vastaukset!
  Ja jälleen kerran ihastelen tota sun pukua! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kiitos, kiitos! :)
  Puku on tosiaan ihana, mutta ei ehkä kauhean pitkäikäinen... Päällyspitsissä oli heti yhden käyttökerran jälkeen kaksi ruttua sekä helmassa lajitelma havunneulasia. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit