Kakkua ja sampanjaa // Cake and champagne

Lauantaina juhlittiin kolmekymppisiä. Syötiin kakkua ja juotiin sampanjaa ja majoituttiin hotelliin ja hohtokeilattiin ja syötiin hervottoman hyvää ruokaa ja juotiin vähän lisää kuohuvaa ja muutama olut. Tainnuttiin ihanan hotellisängyn syleilyyn suklaatahrojen keskelle, sillä joku meistä avasi karkkipussin vähän turhan lennokkaasti. Sunnuntain aamiainen nautittiin ikkunapaikalla kymmenennessä kerroksessa ja sitten oli käytävä vaahtokylvyssä ennen kuin pystyi syventymään taiteeseen. 52 sielua oli ihan sopiva määrä yhdelle iltapäivälle.

Kotiin lennettiin puoli tuntia myöhässä.

//

On Saturday we went to a birthday party to Helsinki. Everything was almost too fun and definitely too quickly over. We ate cake, drank champagne, went to bowling, ate awesome dinner, drank few beers.

Kommentit

 1. Onnea, onnea!

  Minäkin haluan tavata 52 sielua. Ehkä ehdin vielä tällä viikolla treffata heidät.

  Ja hohtokeilaus on meillä sellainen perinne, että palloa on pakko päästä viskomaan kerran vuodessa. Ja miestä harmittaa, kun yleensä aina voitan hänet :)

  VastaaPoista
 2. Oho, taisin kirjoittaa vähän hassusti, sillä minä en suinkaan ollut synttärisankari. Omista kolmekymppisistä on jo joitakin vuosia aikaa... :)

  Toivottavasti ehdit sielujen pariin, oli oikein hyvä näyttely.

  Keilaus alkoi osaltani loistavasti, heitin heti kaadon. Loppupisteissä tulin toiseksi, sillä pitihän päivänsankarin antaa voittaa... :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit