Urbaani metikköMieheni mielestä oli kauhean hauskaa kun virkkasin pipoa hengityssuojain naamalla. Pimeämpänä vuodenaikana varustukseen olisi voinut lisätä vielä otsalampun, mutta nyt selvisin ihanan pehmoisesta mutta tuhottomasti pölisevästä Gjestalin Tinde-langasta näinkin. Urban Jungle -pipon malliin törmäsin täällä, ohje siihen löytyy mm. täältä. Kaikki ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä ja vihasin jokaista virkattua pompulaa, mutta lopputulos on todella kiva ja pipatsu sopii hyvin yhteen vuosi sitten HenkkaMaukalta ostamani kaulaliinan kanssa.

//

Urban Jungle. My husband thought it was hilarious when I was crocheting with respirator mask on my face. But this wonderfully soft Gjestal Tinde yarn was so dusty I had no other choice. I also hated every single puff I had to crochet but the result is very nice indeed. The pattern for this slouchy beanie can be found from here.

Kommentit

 1. Tulee mieleen semmonen el starwars trooper

  VastaaPoista
 2. Niin. Ehkä Darth Vader -kypärä ajaisi saman asian.

  VastaaPoista
 3. Hieno pipo, ei ollut sit ihan helppo jos ei mennyt niinkuin Strömsössä. Ja venkan näkönen on tekijä.

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen pipa tuli! :) Mukavan värinen lanka, harmi vain, jos ei pystynyt ilman hengityssuojaa virkkaamaan :( Miksi vihasin pompuloita? :D Minusta ne oli jotenkin oudolla tapaa ihanan terapeuttisia! :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Madam B.C.! Tavallaan ymmärrän pompuloiden terapeuttisuuden, mutta mulle se ei vaan sopinut. Tai ehkä se johtuu siitä että saatoin, krhm, tavallaan vähän leventää pipoa matkan varrella, joten pompuloita oli per kerros lopussa jo vähän liikaa... :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit