Jokaisessa asuu pieni Jackson Pollock
Reilu viikko sitten ostin pätkän mustaa trikookangasta ja ommella surautin siitä tunikatyyppisen hetaleen. Pihaterassilla sitten etsin omaa sisästä Jackson Pollockiani ja roiskin valkoista kangasmaalia pintaan (ehkä myös vähän terassin lautoihin...).

Lopputuloshan on niin kiva, että näitä on pakko tehdä lisää! Seuraavalla kerralla voisi kuviointia yrittää vaikka potuista tehdyillä leimasimilla, jos sattuisi olemaan niin viitseliäs.

//

Being Jackson Pollock. About a week ago I tried to find my inner Jackson Pollock by painting this tricot tunic I sew. The result is so nice I guess I have to make more of them. Next time I could try forget being Pollock and try potato stamps.

Kommentit

  1. Hauskan näköinen, en tosin tiedä mitä on kangasmaali, mutta väliäkö hällä. Mietin tässä ankarasti, että vaikka minä en ompelukoneella mitään vaatteita ole ommellut sitten 7. luokan pakollisten koulukäsitöiden, niin "tunikatyyppisen hetaleen" ompelu saattaaisi ehkä onnistua jopa minulta... Vielä kun rohkenisi kangaskauppaan asioimaan...

    VastaaPoista
  2. Ööh, maalia jolla maalataan kankaalle? Tai ehkä joku kankaanpainoväri olisi ollut oikeampi sana. Emminätiedä.

    Voin sanoa että tämän ompelu ei ollut järin vaikeaa. Ensin ompelin olkasaumat, sitten vähän muotoilin saksilla kaula-aukkoa ja lopuksi ompelin sivusaumat. Kun tuossahan ei siis ole esim. helmaakaan ommeltu mitenkään. Että kangaskauppaan sieltä hus! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit