2013Minä olen muistikirja-addikti ja manuaalisten kalentereiden vannoutunut käyttäjä. Juuri sen oikean muistikirjan tai kalenterin löytämisessä kuluu helposti tunteja, jopa viikkoja tai kuukausia. Jos ette usko, kysykää ystävältäni Hannalta, joka kerran oli mukana muistikirjanmetsästysretkellä Helsingin Akateemisessa.

Koska valmiina on vaikea löytää oikeanlaista, päätin tehdä ensi vuoden kalenterin itte. Pohjana toimi vanha reseptikansio ja sivut printtasin vuosien saatossa kertyneille, pääasiassa Munkenin näytepapereille. Kuukausien vaihtumiskohdat on dymottu vanhoista muovisista kansioiden välilehdistä leikatuille lipareille. Kansikankaan sain äidiltä joka oli saanut sen isän siskolta joka oli saanut sen herra tietää mistä. Etu- ja takakannen sisäpintojen kuvat leikkasin viimevuotisesta retroseinäkalenterista. Tässähän tuli siis vahingossa myös uusiokäytettyä kaikenlaista sälää.

Nyt pitää vielä toivoa, että vaativa asiakas on tyytyväinen kalenteriin myös käytössä...

//

I love notebooks and calendar books. I'm just very demanding what comes to them so it's really difficult to find anything nice from the market. While ago I found out that I can make next year's calendar book by myself! And the result can be seen here. All the materials are somehow recycled which is also nice.

Now I just have to hope that I like it also when the new year begins and that it really works.

Kommentit

  1. Tuo on kaunis ja paljon olet tehnyt työtä sen eteen.
    Lohdutuksensanoja että mulla meni 40 vuotta että pääsen sinne Pariisiin joten kyllä säkin vielä joudat:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kerrankin olen itse ihan vilpittömästi myös tyytyväinen. :)

    Joo, ehkä sinne Pariisiin vielä ehtii. Onpahan jotain mitä odottaa. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit