Queen of Hollywood

Männäjouluna toi pukki minulle kerän Novitan Varpu-lankaa. Perjantaina sain vihdoin pakkaamisen lomassa vision siitä, mitä tahdon langasta tehdä. Neuloessa lauantainen matka Oulusta Haaparannan kautta Rovaniemelle ja takaisin menikin sitten aika joutuisasti, vähän jäi tekemistä vielä sunnuntai-illan Poirotinkin oheen.

Tuubihuivikohan tuo nyt sitten on nimeltään. Reunoissa neljä kerrosta ainaoikeaa, muuten sileää kutosen pyöröpuikolla. Korkeutta tekeleellä on 42 senttiä ja rinkulan ympärys on kutakuinkin 220 senttiä.

Kun tuon kieputti kaulaan, tuli vähän sellainen filmitähtifiilis. Näin niinkuin selityksenä kuville.

Kommentit

 1. aivan huippu! Oon taas kateudesta vihreä. Ite ihazstuin novitan polku-lankaan, arvaa vaan minkä väriseen. Aion joskus tehdä siitä hihat tai ehkä tuollaisen tuubin. Jos osaan.

  Ainiin, terveisiä junasta. Joka on nyt vasta tunnin myöhässä... Jee. Sais pyytäen vettä virvokkeeksi. Mut hei, vr junaverkko sentään toimii vaikka mikään muu ei.

  VastaaPoista
 2. No tuo tuubi nyt ainakin on niin helppo tehdä, ettei mitään rajaa. Siellä junassa tuon ehtisi hyvinkin nopsaan saada valmiiksi...

  VastaaPoista
 3. Tosi mageelta näytä tuubis kanssa. Näinköhän miekin saisin tollasen aikaseksi, ja ettei menis aikaa kolmea vuotta. Uutta liinaa en ole vielä pöydälle raaskinut laittaa. Ja se leningrad cowboy tossu on aika iso, isolla I:lllä. Alottelen pinemmällä koolla, et katotaa mitä tulee, vai tuleeko mitään. E oli kyl tyytyväinen isooonkin tossuun, ehotteli kyl tossa tärkkäystä.

  VastaaPoista
 4. Ei tuon kanssa voi mennä kolmea vuotta, edes siulla... Enemmän vaan täytettä tossuun, niin eikö se sitten oo hyvä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit