229/365 Teetä ilman sokeria

Uusin suosikkiomenani Pink Lady on kylmästi syrjäyttänyt Granny Smithin valtaistuimeltaan. Toistaiseksi olen löytänyt niitä vain yhdestä kaupasta ja suunnittelenkin kuinka kerran viikossa vien repullisen vaaleanpunaisia kaunokaisia mukanani Oulusta Rovaniemelle.

Vihdoinkin opettelen juomaan teetä ilman sokeria. Voitte vain kuvitella, kuinka vaikeaa se on tällaiselle sokerihiirelle.

Kommentit

 1. Ohhh, mistä noita pinkkejä omenia saa? Tsemppiä sokeri"vieroitukseen"!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vaan, katsotaan miten sokerivieroituksen käy... En ihan kauhean suuria toiveita ole asian onnistumiselle ladannut. :)

  Prismasta olen onnistunut noita omppuja löytämään.

  VastaaPoista
 3. Jos et vielä ole kokeillut niin suosittelen sinivihreää oolong-teetä. Siinä on luonnostaan aivan ihana makeahko maku, varsinkin vähän jäähtyneenä. Pienet "helmiksi" käärityt oolong-teelehdet ovat mielestäni parhaimpia.

  VastaaPoista
 4. No mutta, tuohan onkin ihan uusi teetuttavuus. Pistetään heti ostoslistalle! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Mä juon tavallisen mustan teen aina sokerilla ja maidolla maustettuna, mutta teet, jossa on jo valmiiksi joku aromi, juon ilman. Ja hyvin on onnistunut!

  VastaaPoista
 6. Aamupäivällä vihreää teetä, ihan el basico lipton on bueno, iltapäivällä kuppi rooibosta relaxoi kummasti. Nada sokeria.

  VastaaPoista
 7. Sari, mustaa teetä on kyllä vaikea juoda ilman sokuria. Indian Chaita ainakin, mikä on lempparini mustista.

  Et tu, Giorgio! Minä olen kerran elämässäni juonut buenoa Rooibosta, tapahtui Korsossa se. Muutoin on Rooibos ollut molto pahaa.

  VastaaPoista
 8. Pink Ladyt on parhaita! Hieno valinta, ystäväiseni. Suosittelen teen joukkoon maitoa, niin sokerin voi huoletta jättää pois :)

  VastaaPoista
 9. Sisko hyvä, mie käytän makeutusainetta. Vihreä tee vaatii sitä miusta ehdottomasta, muut menis ilmankin, mut makeus tuo miusta teen makua paremmin esille.

  VastaaPoista
 10. Aimo, valitettavasti juon lähinnä vihreää teetä, joten maito on vähän niinku poissuljettu... Indian Chaihin sitä kyllä pistän.

  Mellu, makeutusaine se nyt vasta vihoviimeinen myrkky onkin! Ennemmin laitan aitoa sokeria.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit