Monologi kattolampulle

On oikeasti kamalan hauskaa katsella kun tuollainen parikuinen vauva on hyvällä tuulella ja hymyilee leveästi hampaattomalla suullaan.

Mutta se ei ole hauskaa aamuviideltä, kun olet juuri ehtinyt onnitella itseäsi ripeästä (vain noin 40 minuuttia kestäneestä!) vaipanvaihto- ja yösyöttösuorituksesta, ja sitten lapsi reväyttääkin silmänsä ammolleen ryhtyäkseen pitämään hymyillen monologia kattolampulle.
Välillä hyvinkin äänekkäästi.

Kommentit

 1. Ihanaa! :) elämä yllätyksiä ja ihmeitä täynnä siis.
  joskus on kyl vaikeaa pitää pokkaa noissa tilanteissa... joku ilta sitten Kuutti selvästi riemastui kun tajusi päätyneensä äidin syliin ja alkoi siinä sitten hurpatella iloisen virkeästi ja katseli silmät suurina päin. piti oikein ryhdistäytyä ettei olis rohkaissut häntä jatkamaan. hän kuitenkin oli nukkunut jo pari tuntia ja herännyt omaan huutoonsa.

  Ja jos sinä sanot, että meno on äänekästä niin kuinka äänekästä se oikeasti onkaan? vai tulkitsetko Donin ilmeistä todellisen äänenvoimakkuuden? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, todellisuudessa taidan pitää kaikkia yöllisiä ääniä kovina, koska pelkään että Don herää niihin. Tai ainakaan tuo yöllinen monologi ei saanut muuta reaktiota aikaan, kuin ehkä katkaisi kuorsauksen hetkeksi.

   Ja olen usein myös se paha poliisi, joka estää isää rupattelemasta hymyilevälle lapselleen yöllä.. :P

   Poista
 2. Kummia tapauksia nuo pienet ihmiset. Pitävät ihan omaa vuorokausirytmiä ja koko perheen ihan sekaisin. Lamput ovat niille merkillisiä. Minä aina totesin, että lapsi siinä taas ihailee kotiplaneettaansa, kun jutteli lampulle. Meillä kyllä suurimman osan yövalvomisista hoiti aina isä, kun tarvitsi vähemmän unta, enkä minä edes herännyt kaikkiin vauvan ääniin.....mikä äiti! Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä myös isä heräilee herkemmin yön ääniin, kun minä en niitä edes kuulovammani takia kuule. Hirveän kätevää. :)

   Tuo kotiplaneetta kyllä varmasti pitää paikkansa. Eivät vauvat ihan tästä maailmasta tunnu olevan.

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit