2 kk


Ennen Idun syntymää leivoin pakastimeen kaikenlaista. Muun muassa yhden täytekakkupohjan, josta päätin vihdoin hankkiutua eroon. Mummo ja pappa olivat sopivasti tulossa kylään, joten meidän ei tarvitse Donin kanssa kakkua kaksin syödä. Samalla pääsimme hiukan jälkikäteen juhlistamaan lapsosen kaksikuista elontaivalta.

Kakkuhan ei taaskaan suostunut kovin nätisti leikkautumaan kerroksiksi, mutta yllättävän sievä siitä päälle päin tuli. Vaikka ehdin kyllä jo jossain vaiheessa manata, että saa luvan olla viimeinen tekemäni täytekakku. Ehkä ei sittenkään, mutta silti pidän yli-ihmisinä sellaisia, jotka saavat kakkupohjan siististi halki ja vielä useammin kuin yhden kerran.

Kommentit

 1. Kakku näyttää aivan täydelliseltä ja hyvin naiselliselta niin kuin asiaan sopii. Onnea 2kk vanhalle pikku neidille.

  Vakkari

  VastaaPoista
 2. Onnea kaksikuiselle Idulle! Kakku on oikein kaunis ♥.
  Kakkupohjan leikkaaminen on salatiedettä, jota en hallitse. Isot tytöt ovat kertoneet, että siihen on olemassa aivan erityinen, tarpeeksi pitkä veitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itu kiittää!
   Minäkin luulin että mulla on tarpeeksi pitkä veitsi, mutta ei se sitten ollutkaan.

   Poista
 3. Kaunis kakku, kauniille pikkuiselle.
  Jaa mikäs siinä kakkupohjan leikkaamisessa on vaikeata, jos on mureneva pohja sit voi olla vaikeampaa leikata, mut kyllä se muuten pitäs miusta onnistua. En omista sellaista pitkää veitseä,vaikka nähtävästi yli-ihminen olenkin, tavallisella leikkuuveitsellä leikkaan.
  Ja kyllä olisi kiva ollut olla juhlimassa kanssanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä ootkin ammattilainen, ei sinua lasketa. :)

   Poista
 4. Voi mikä ihanuuskakku, tosi nätin näköinen! Ei sitä kukaan kuorrutteen alta huomaa, miten leikkaaminen on sujunut. Milläs se muuten on kuorrutettu? Kerman ja jonkin makurahkan seoksella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuorrutteella saa tosiaan kaikenlaista piilotettua... :) Päällä on ihan vain karkkivärillä värjättyä kermaa. Ensin näytti, että violetista tuli lähinnä harmaata, mutta sitten kun silmä tottui, se näyttikin ihan kivalta.

   Poista
 5. Ne täytteet ja päälliset on kakussa just sen takia, että sen ei _tarvitse_ leikkautua nätisti.

  Nyt rupesi tekemään mieli kakkua. Hmph.

  VastaaPoista
 6. Hankin joskus kakkusahan http://www.kokkiman.com/shop/haku/prod__12041_GP%20&%20me%20Kakkusaha, vaikka kyllähän tuo veitselläkin yleensä sujuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku tuon tapainen mulla on (tai on ainakin ollut), mutta en osannut sitäkään käyttää... Ehkä vika onkin vaan minussa eikä kakuissa. :(

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit