SyntymäpäiväkalenteriKun nyt olen tullut viime aikoina askarrelleeksi muutamia kortteja, olisi kiva muistaa myös lähettää ne oikealle ihmiselle suunnilleen oikeaan aikaan. Kännykän kalenteri elää ihan omaa elämäänsä, manuaalista kalenteria en tällä hetkellä juuri käytä ja tietokoneen kalenterikin näyttää vähän mitä sattuu. Siispä keksin tähän ratkaisuksi näpertää ihan vain syntymäpäiville pyhitetyn kalenterin.

Tarvittiin hiukan taitto-ohjelmaa, tulostuspaperia, skräppipaperia sekä pari saranarengasta. Lopputuloksesta tuli mielestäin oikein kiva ja tarvittaessa sen saa viritettyä vaikka seinälle roikkumaan tai pystyyn pöydän päälle. Jospa nyt pysyisivät kaikki syntymäpäivät ylhäällä yhdessä paikassa.

Kommentit

 1. Minä tarvitsisin tuollaisen kalenterin! Olen aivan hirveän huono muistamaan syntymäpäiviä. Nyt olen kirjoittanut tärkeät yhteen vihkoon ylös. Kun sitä vaan muistaisi katsoa ja täydentää muutaman puuttuvan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tuossa mun kalenterissakin on, että sitä pitäisi vielä muistaa katsoakin... Saa nähdä miten tulee onnistumaan. :)

   Poista
 2. Ja minun synttärithän on sitten ensi kuussa ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit