Ahdistavin vaihe

Vihdoin koitti se eniten pelkäämäni osuus raskaudesta: ilmat viilenevät ja housut eivät mene enää kiinni.

Äitiysvaateliikkeestä on turha hakea siihen apua, sillä ne vaatteet eivät olisi mahtuneet minulle aikaisemminkaan. Ehkä juuri ja juuri horisontaalisesti, mutta eivät todellakaan vertikaalisesti.

Onneksi minulla on kahdet keväällä Long Tall Sallysta tilaamani tarjousfarkut, joista toisiin voisin uskaltautua askartelemaan lisälevikettä. Saa nähdä miten se mahtaa onnistua.

Kommentit

 1. Ihana masunen sielläkin jo <3. Sun täytyy ryhtyy leggari tytöks niiku mä :D! Henkkamaukan mammaleggarit jalkaan ja nilkkoihin vaikka neulot nätit säärystimet, jos meinaa jäädä lyhyeks :)! Joskin noi yhet paksummat mammisleggarit mitkä ostin h&M:ltä on L koossakin tosi pitkälahkeiset, et mun töppöjaloilla nilkaan jää oikeen kangasta ruttuun. ja kohtahan on saapaskelit, niin ei haittaa vaikak ois vaan pidemmät sukat siel alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säärystimet, joo. Miksen oo keksinyt tuota itse? Legginsejä oon kyllä pitänyt jo sen verran, että nekin alkaa kyllästyttää. Mutta ovat edelleen oikein hyvä vaihtoehto, sitä en kiellä. Täällä Oulussa on muuten niin onneton HenkkaMaukka, että sinne ei edes huvita mennä. :\ Onneksi Kempeleessä on vähän parempi.

   Poista
 2. Legginsit on hyvä ratkaisu, miten ois myös hameet? Niissä ei sillä pituudella ole niin väliä (kunhan nyt ei persus vilku) jos mahtuvat horisontaalisesti päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hameillahan mä meinasinkin loppuun asti sinnitellä, mutta eilen illalla tuli joku palelukohtaus ja aloin uneksia housuista. Toivotaan silti edelleen, että helteet jatkuvat marraskuuhun asti. :)

   Poista
 3. Oi ei! Mä niiin muistan tuon tunteen, kun sitä ajatteli sopivansa tiettyihin ulkoiluhousuihin, mutta ei sitten sopinutkaan. Loppuajasta oli jo vähän ongelma käydä ulkoilemassa, kun ei oikein mihinkään mahtunut. Paitsi miehen ulkoiluhousuihin ja telttamalliseen takkiin. Oikein söpö fiilis oli. =) Tsemppiä, kyllä se siitä! (haha, mie oisin kyllä tuikannu kuonoon, jos mulle oltais noin sanottu, ei paljon lohduttanut ison mahan kanssa) =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta. ;)
   En ole edes uskaltanut ajatella, mitä ihan loppuvaiheessa saan päälle mahtumaan. No, pari telttamallista kolttua kyllä löytyy, että ehkä niillä mennään.

   Poista
 4. Tuo oli inhottava vaihe! Onneksi olin talvella vasta raskauden alkupäässä, niin pärjäsin koko talven toppahousuilla ja pilkkihaalarilla ja kesällä sai viipottaa miesten uimashortseissa ja trikoissa. :)
  Tosin nyt pitäisi aloittaa se kuntoilu, että mahtuisi taas niihin housuihinsa tänä talvena.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siis ole helppoa synnytyksen jälkeenkään... :)
   Siitä olen ihan kiitollinen, etteivät loppumetrit sijoitu aivan kylmimpään talveen. Silloin sitä vasta voisikin olla ongelmissa.

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit