Ketjureaktio


Ostetaan uusi vaalea mekko.
Sen yläosa peittää kivasti uusiutuneet muodot ja etenkin mummomalliset rintaliivit, joihin on täytynyt olosuhteiden pakosta sopeutua.

Unohdetaan ostaa vaaleat sukkahousut.

Joudutaan pukemaan vanha tumma mekko. Se niistä, joka sattuu mahtumaan. Mustia sukkahousuja kun on.
Todetaan, että mummomalliset rintaliivit näkyvät mekon alta.
Joudutaan pukemaan vanhat rintaliivit, jotka olivat sopivat puolitoista raskauskuukautta ja puolitoista kuppikokoa sitten.

Alistutaan siihen, että tämän ketjureaktion seurauksena joudutaan lähtemään ravintolaan erittäin ns. antavassa asussa. Vietetään kaksituntinen romanttinen päivällinen nyhtäen mekon etumusta huomaamattomasti ylöspäin.
Muistetaan myös miksi sukkahousut ovat saatanasta.

Kommentit

 1. Sukkahousut todella on saatanasta :D! Onnea mahailuun!

  VastaaPoista
 2. Heh, kiitos. :) Tulin siihen tulokseen että mahailu on kaikille miellyttävämpää legginseissä. Näyttäkööt sitten pitkiltä kalsareilta tai ei.

  VastaaPoista
 3. Oli pakko eilen todeta, että on paljon helpompi löytää mukavat legginsit ja nätti, perseenpeittävä paita kuin istuvat fiksun näköiset housut, jotka ei ole trikoota. Alan ymmärtää, miksi odottavat naiset käyttävät lähinnä trikoota..

  VastaaPoista
 4. Trikoo on ystävä. <3
  Kieltäydyn ajattelemasta koko housuasiaa, sillä niitä on ihan tarpeeksi vaikea löytää ns. normaalimitoissakin. Luotan siihen että kesä ja legginskelit jatkuvat marraskuulle asti... :)

  VastaaPoista
 5. Äitiyssukkahousut olivat ainoa varsinainen "äitiysvaate", johon investoin itse odotusaikana ja tykkäsin niistä kovin.

  VastaaPoista
 6. Pitääpä etsiskellä jos löytyisi tarpeeksi isot äitiyssukkikset jostain.

  VastaaPoista
 7. Sukkahousujen täytyy olla Jumalan kosto naisille siitä Aatami, Eeva ja omena hässäkästä. Ei sitä voi muuten käsittää!
  Onnea odotukselle! Muista, että sinun täytyy hemmotella itseäsi nyt kahden edestä....

  tiinaliisa

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Hemmottelu onnistuu varmasti... :)
  Sun sukkahousuteoria on kyllä aika pätevän tuntuinen. Noin sen täytyy olla. :)

  VastaaPoista
 9. Näin miehenä täytyy ihmetellä, miten naiset jaksaa valittaa noista sukkahousuista. On ne kuitenkin mukavammat kuin miesten pitkät kalsarit. Ainakin mun mielestä. Olen mies, mutta silti on tullut jonkin verran käytettyä sukkahousuja. Pitkiä kalsareita käytän lähinnä silloin, kun en kehtaa laittaa sukkahousuja jalkaan.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi klo 21.11

  Niin. Miesten pitkät kalsarit. Niistähän voisi varmasti myös avautua pitkästi, jos ei muuta niin kammottavista kuoseista...

  Olen tainnut joskus itsekin sellaisia kokeilla ja totesin, että ei ne kyllä yhtään sukkahousuja mukavammat olleet. Väittäisin tällä minimaalisella otannalla, että syynä oli ainakin siinä tapauksessa järkyttävä materiaali, joka ei joustanut juuri yhtään ja hiosti minkä kerkesi. Pthyi.

  Ehkä sukkahousujen suurin ongelma on siinä, että sopivia ja tarpeeksi laadukkaasta materiaalista tehtyjä on vaikea löytää. Ainakin minun ulottuvuuksillani. :\

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit