Apuva! Tekninen ongelma

Noin kuukauden ajan blogini on kärsinyt sellaisesta ongelmasta, että pikapalautteen sydäntykkäykset (oikeammin kai reactions-ruksit) katoavat itsestään. Jos niitä eilen jonkin blogimerkinnän perässä oli vaikkapa kaksi, niin tänään todennäköisesti ei ole enää yhtään.

Mahtaako joku muu kärsiä samasta ongelmasta tai tietää miten sen saisi korjattua? Googletuksen perusteella löysin yhden amerikkalaisen blogin, jossa kärsitään samasta viasta, mutta sen kirjoittaja ei ole ongelmaan ratkaisua löytänyt. Pieni vika mutta varsin ärsyttävä.

Kommentit

 1. joo, samalla tavoin onpi käynyt, mutta en ole jaksanut välittää

  VastaaPoista
 2. Lohdullista tietää edes se, että en oo yksin.

  VastaaPoista
 3. Oi, en olekaan yksin! Luulin jo kuvitelleeni tykkäykset, kun kaveri raportoikin, että hänen tykkäyksensä eivät "tule perille". Olen ehkä pinnallinen, mutta minua tämä ärsyttää ihan suunnattomasti!

  VastaaPoista
 4. No emmä tiedä onko se pinnallista, sillä onhan se turhauttavaa kun lukijat klikkaavat mutta palaute ei tule perille. Toivottavasti joku Bloggerin nörtti keksii korjata tämän vian. Ja äkkiä!

  VastaaPoista
 5. minä myös poistin boksit, kun ne näyttivät mitä sattuu. mukavahan se olisi ollut saada jotain pikapalautetta, kun niin harva ehtii/uskaltautuu mitään kommentoimaan.

  VastaaPoista
 6. Minä kokeilin boksin poistamista ja takaisin laittamista, mutta ei se ainakaan ongelmaa ratkaissut. :\ Olisi vaan niin kiva kun olisi tuollainen toimiva, nopea ja helppo tapa lukijoilla "tykätä" teksteistä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit