Olento

Oranssi KoKo-mukini heittäytyi männäviikolla itsetuhoisesti kaapista alas, joten houkuttelin Donin eilen Iittalan Outlettiin uuden hankintaan. Kuten arvata saattaa, mukia emme ostaneet, mutta kaikkea muuta kylläkin. Kauneimpana tuollaisen ison Korento-lautasen, joka meillä kulkee nimellä Olento, sen Donin mielestä hirvittävän ötökän takia, joka sarjassa esiintyy. Turkoosi väri on kuulema poistumassa tuotannossa, joten pakkohan lautanen oli hamstrata. Ja pakkohan lautaselle oli kehittää jotain asetettavaakin, ihan vain siksi tein Pätkis-muffinseja (enkä ollenkaan siksi, että olen viikon päivät himoinnut sitruuna-marenkipiirakkaa ja kun vihdoin olisi ollut aikaa sen tekemiseen, se ei tuntunutkaan enää kivalta ajatukselta).

Kommentit

 1. Nätti kattaus on puoli muffinsia. :)

  VastaaPoista
 2. Olet hyvin perustellut syyn ja seurauksen ;) Pätkismuffinit kuulostavat herkullisilta ♥.

  VastaaPoista
 3. Musta on jännä juttu, miten sudenkorento on karmiva olento yllättävän monen mielestä. Tämä kävi ilmi joskus kun jossain mainitsin noista samoista astioista.
  Outoa. Minusta sudenkorennot on ihan mahtavia tyyppejä ja esim. kesäisin laiturilla hengaillessa ne ajavat paarmat pois!

  VastaaPoista
 4. Kaunis Korento-lautanen ja ihanan värikkäät muffinssivuoat! Olento onkin hyvä sana sudenkorennolle. Täytyy myöntää, että minä vähän säikyn niiden singahtelua :)

  VastaaPoista
 5. AnnaS, sen jos minkä olen opiskellessa oppinut, että kaikki täytyy muistaa perustella hyvin. :)

  Tiina, sudenkorennot on silleen teoreettisella tasolla kauniita, mutta en kyllä ihan hirveästi kaipaa niitä auringonottoseuraksi. Jotain kammottavaa niissä on. Tosin tuota paarmanäkökantaa en tiennyt, joten se vähän nosti korentojen pisteitä.

  Paula, kiitos! Sudenkorennot on tosiaan jotenkin ikävän arvaamattomia liikkeissään. Onneksi eivät sentään noissa astioissa. :)

  VastaaPoista
 6. Lautanen on kaunis ja muffinssit herkullisen näköisiä! Silmänruokaa :D Ittellä muffinssit meni niin päin mäntyä ku perjantaina leivoskelin, sinun onnistui hienosti!

  VastaaPoista
 7. Aina ei voi onnistua. Mutta tavallaanhan se on hyväkin, sillä sitten "joutuu" aina leipomaan uuden satsin.. :)

  VastaaPoista
 8. Lähinnähän ne tietysti yrittää syödä ne paarmat. Ihmisiä ne ei syö (toisin kuin paarmat). ;)

  VastaaPoista
 9. Oi sudenkorento! Uusi paras ystäväni! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit