Onnelliset varpaat

Onnelliset varpaat pääsevät piiloon lahkeiden sisään.
Lahkeiden, jotka ilman kenkiä ulottuvat maahan asti. Kenkien kanssakin lähestulkoon.
Ne lahkeet keräävät kaiketi roskia ja kastuvat märällä säällä. Mutta mitä siitä, kun kerrankin on sellaiset lahkeet.

Kolmenkymmenenkuuden tuuman lahkeet.

Ensimmäiset Long Tall Sallysta tilaamani housut tulivat postilaatikkoon torstaina, toiset perjantaina. Kahdessa viikossa tilauksen tekemisestä eikä tarjouslaarista tilaaminen ahdistanut lompakkoakaan liikaa. Horisontaalinen koko olisi voinut ehkä olla numeroa pienempi, mutta eivätpähän ainakaan purista.

Tärkein osuus (eli ne lahkeet) on täydellinen.

Kommentit

 1. Onnea! On varmaan muhkeaa saada kerrankin tarpeeksi pitkät housut. Itselläni ei ole samaa ongelmaa, mutta voin vain kuvitella turhautumisen kaupoissa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Tepsuttelen joo ihan innoissani noissa housuissa eikä haittaa yhtään vaikka välillä jää lahje vähän kantapään alle. :)

  VastaaPoista
 3. Ny on lahkeella pituutta. :) Mä niin tiedän sen hienon ja harvinaisen tunteen, ku esim. kotihousujen lahkeet tuntuu pikkuisen siellä kantapään alla. Se on yllättävän kiva tunne se.

  VastaaPoista
 4. On todella kiva tunne. Ja hämmentävä ja niin uusi myös. :)

  VastaaPoista
 5. Ah, tarpeeksi pitkät lahkeet! <3 Mun lahkeenpituus on kans 36, pitää katsoa tuo laittamasi linkki. Vaikka nyt joudun tyytymään väliaikaisesti liian lyhyisiin 34:siin. On kai liikaa toivottu, että raskausmaha ja pitkät jalat sopisivat samoihin housuihin..

  VastaaPoista
 6. Oh, raskausmaha ja pitkät lahkeet! Sinäpä oletkin vaativa. :) Toivottavasti tulee pian lämmintä ja pääset siirtymään vaikka kokonaan mekkolinjalle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit