Syntymän ihme
Siskoni raportoi jo aikoja sitten leskenlehdistä, äiti puolestaan on piinannut kuvaviesteillä pihalla kukkivista krookuksista ja sinivuokoista. Meillä takapiha on vielä niin tukevan hangen peitossa, että jonnekin (en enää muista minne...) istuttamani tulput joutuvat odottamaan aika pitkään esiinpuskemista. Mutta onneksi meillä on Kerttu II!

Olen jo viikkokaupalla kytännyt olohuoneen ikkunalla kököttävää kiinanruusuamme Kerttu II:sta ja odottanut milloin sen pullein nuppu poksahtaa auki. Tänä aamuna se vihdoin oli tapahtunut, oi riemua! Lisäksi ainakin neljä muuta nuppua odottaa kasvamista kukkimiskypsiksi.

Kerttu II saapui talouteemme joskus viime syksynä, sillä hänen edeltäjänsä ihanan keltainen Kerttu I menehtyi toissatalven aikana. Olisin mieluusti halunnut uudenkin kiinanruusun olevan yhtä kauniin keltainen, mutta valikoima tuntui olevan täällä vähän nihkeä. Kerttu II tuntuu toistaiseksi viihtyneen edeltäjäänsä paremmin pimeässä pohjolassa ja toivottavasti tilanne säilyy samanlaisena jatkossakin.

Kommentit

  1. Onpa kaunis kukka! Kieltämättä tuo keltainen oli herkullinen, mutta minua viehättää tuo kaksivärisyyskin.

    VastaaPoista
  2. Kaunishan Kerttu II on, mutta mulla on joku keltainen kausi menossa ja kaiken pitäisi olla keltaista. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit