Mustan villatakin metsästys

Oon nyt vuoden etsinyt mustaa villatakkia. Vuoden.
Ei luulisi olevan kovin vaikea sellaista löytää.
Ei luulisi, ei.
Mutta en ole löytänyt. 

Olen toki löytänyt mustia villatakkeja, mutta vain sellaisia jotka ovat a) typerän näköisiä päällä, b) typerän näköisiä jo kaupan henkarissa, c) kiva näköisiä mutta epämukavia, d) liian pieniä, e) liian isoja ja f) kivan näköisiä, kivan tuntuisia ja oikean kokoisia, mutta materiaaliltaan niin onnettomia, ettei niitä ole kannattanut ostaa.

Mutta nyt on 800 grammaa mustaa lankaa ja ohje.
Loppu onkin sitten raakaa työtä ja tuskanhikeä.

//
Raider of a Black Cardigan. I've been searching for a black cardigan for a year. Doesn't sound very difficult. But oh if you would know! I have found many black cardigans. But none of them was the black cardigan. I've found lots of ugly, too small or too big black cardigans made of material that wouldn't last the way from shop to home. That's why I still have no black cardigan.

But now I have 800 grams of black yarn and a pattern.
Rest is raw knitting and sweating.

Kommentit

 1. Bloggeri hävitti ekan kommenttini joten kokeillaan uudestaan.

  Karisma on kiva lanka. Oon neulonu siitä kolme tunikaa, kaksi itselle ja yhden kummitytölle. Eka oma on vain nukkautunut turhan paljon vuodessa.

  VastaaPoista
 2. Tyhmä Blogger. :(
  Mulle Karisma on toistaiseksi ihan uusi tuttavuus, mutta kerässä ainakin tuntui kivalta. Just tuon nukkaamisen takia en halunnut tän erään kotimaisen lankavalmistajan lankoihin kajota, mutta katsotaan miten Karisman kanssa käy. Mutta jos vasta vuodessa tapahtuu nukkaantuminen, niin sehän on ihan hyvin jo. :)

  VastaaPoista
 3. Siinäpä siulla nyt tavotetta saadea vaihtoehto g)kivan näköinen, sopivan kokoinen, mukava materiaali ja mitä vielä olikaan.
  Tsemppiä työhösi. Ja onhan se kiva sitten laittaa omilla pikku kätösillä tehty nuttu päälle :)

  VastaaPoista
 4. Vuoden sisällä tapahtui nukkaantuminen. Mustassa se ei varmasti edes niin helpolla käy ja varmaan riippuu vähän väristä ja erästä, nukkaantuuko. Karismaa on tosi kiva neuloa, on pehmyttä ja soljuvaa.

  tuolla on tuo minun eka tunika

  VastaaPoista
 5. Mellu, juu katsotaan nyt milloin sen saa päälleen vetää. Eilen kyllä jo aloitin neuloskelua.

  ghi-349, aika kivalta tuntuu tuo lanka tosiaan ja hyvällä tavalla jämäkän tuntuista pintaa näyttäisi tulevan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit