Kesälomapäiväkirja osa 4
Mustion linnan puistoon päädyimme vahingossa. Seurasimme tien varressa olevaa opastetta ja periltä löysimme linnanneidollekin kelpaavan puiston joutsenlampineen ja antiikin aikaisine patsaineen.

Olimme niin aikaisessa, että museo ei ollut vielä auki ja saimme melko rauhassa vaellella puistossa. Vastarannan kukkulalla tähystävälle tornille emme kuitenkaan viitsineet kavuta.

//
Summer Diary part 4. We found the Svartå Manor by accident. We followed the sign by the road and found this beautiful manor and its garden that would fit even for a noblewoman. The swans were not in their lake but the garden was full of replicas of the antique statues.

Kommentit

 1. Wänkää, miten täysin erilainen tunnelma näistä sinun suodattamistasi kuvista välittyy, kun vertaa noihin paikan omiin webbisivuihin. En tietenkään ole itse koskaan paikassa käynytkään, joten mielikuva pitää muodostaa vain näkemänsä perusteella.

  VastaaPoista
 2. Nytpä oiskin hauskaa kuulla tunnelmien erot!

  VastaaPoista
 3. Myö käytiin kans siellä silloin jokunen vuosi sitten, ja kavuttiin kukkulalle kuvia ottamaan.Ja linnassa sisääläkin käytiin. Jos oikein muistan niin tuolla nähtiin lammessa punasia lumpeenkukkia, muualla en niitä ole nähnytkään.

  VastaaPoista
 4. Juu, siellä oli punaisia lumpeita nytkin. Ja opastaulun mukaan olisi kai pitänyt olla muunkin värisiä, mutta ei tainnut olla ihan paras lummeaika.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Jotenkin romanttinen ja pysähtyneen (siis kuin aika olisi pysähtynyt) kaunis tunnelma näissä Mustion linnan kuvissa.

  Katsoin nuo muutkin Kesälomapäiväkirja-postaustesi kuvat, moneen kertaan, koska tunnelmat välittyvät niistä tarttuvasti. Joitain kuvia sitä vaan katsoo useamman kerran ja pidempään kuin toisia ja kokee saaneensa niistä kuvista jotain. En osaa paremmin selittää, kun en itse kuvaa.

  VastaaPoista
 6. No totanoinnii... sinun kuvissasi on semmoinen "naistenlehtimäinen" tunnelma, hehkuvaa vaaleutta ja värejä ja yksityiskohtia ja kukkia ja se nainenkin istumassa siellä.

  WWW.sivuilla taas kokonaisia rakennuksia, tummaa värimaailmaa ja enempi niiku suomalaista perinnemaisemaa tai jotain.

  Kauhean vaikea selittää, ei tässä ollut ollenkaan kaikkea mitä ajattelin/tunsin

  VastaaPoista
 7. Pauliinalotta, kiitos kauniista sanoistasi! On aina mukava kuulla, että omat kuvat miellyttävät myös muita.

  Hanna, hehku on peräisin ihan Photoshopista mutta onnistui aika kivasti. :) Sikäli muuten jännä tuo kuvauksesi nettisivujen kuvista, sillä paikkahan itsessään ei miun mielestäin ollut mitenkään perinteisen suomalainen. Tai siis jännää se, että antavat sellaisen mielikuvan.

  VastaaPoista
 8. Siullahan on jännä sormus siinä yhdessä kuvassa, mistä se on?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit