Aamupalalöytöjä

En ole koskaan erityisemmin pitänyt myslistä. Nyt olen kuitenkin onnistunut ihastumaan Pirkan luomumysliin,   koska siitä puuttuvat kaikki epämääräiset hedelmäkikkareet (etenkin rusinat). Pääsin myös Hopottajien kautta tutustumaan uusiin God Morgon Bifido -mehuihin, joiden pitäisi olla masuystävällisempiä. Ja pakko myöntää, ainakaan oma ajoittain herkkä vatsani ei maistamistani omena- ja appelsiinimehuista pahastunut ja mehut maistuivatkin ihan oikealle hedelmälle. Omenamehuista en tosin yleensäkään juuri välitä, mutta appelsiiniversion maku oli mukavasti vähemmän kirpeä kuin appelsiinimehuissa yleensä.

Kommentit

  1. Mä en oo ikinä välittänyt myslistä just sen epämääräsyyden takia, mutta tämähän pitää kokeilla. Myslillä sais kuitenki aamun starttattua aika kivasti. Mie kun oon super surkee syömään säännöllisesti aamupalaa ja siitä sitten kärsii koko naikkonen :).

    VastaaPoista
  2. Tiedän tunteen. Aamulla olisi pakko syödä jotain, mutta kun ei oikein koskaan tiedä että mitä. Mulla tämä vasta-alkanut "myslikuuri" on kyllä toiminut ihan kivasti. :)

    VastaaPoista
  3. Maistoin god morgonin omppua ja oli hyvää ihan omenan makuista.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit