Valokuvatorstai - Suosikkikuvani

"250. haasteen kunniaksi kurkistamme torstaiblogien historiaan. Valitse omista aiemmista osallistumiskuvistasi se, johon itse olet tyytyväisin tai se josta katsot oppineesi eniten tai joka on omalla tavallaan ollut sinulle kuvaamisessasi käänteentekevin. Halutessasi voit myös lyhyesti (tai laajasti) perustella valintasi."
Harkinnan jälkeen päädyin yllä olevaan kuvaan, jolla olen osallistunut 16.12.2010 haasteeseen Mielenrauha. Pidän itse kuvasta todella paljon, vaikka se onkin otettu (nyt jo) ikivanhalla Canonin Ixuksella, eikä teknisesti ole mitenkään täydellinen. Sommittelun ja hetkellisyyden kuvauksen vuoksi kuva mielestäni kuitenkin toimii. Lätäkköön heijastuva munkinkaapua pidän kuvan tärkeimpänä yksittäisenä osana. Tällaisia haluaisin (osata) ottaa lisää.

Muita haastepoimintoja Valokuvatorstaissa.

Kommentit

 1. Kiva värimaailma kuvassa ja hieno kuva hetkestä.

  VastaaPoista
 2. Mainio sommitelma ja hyvät sävyt.

  VastaaPoista
 3. Kuva todella toimii, eikä vanha kamera tee siitä huonompaa, päin vastoin. Juuri hetkellisyys on tässä kuvassa se hienoin anti.

  Nyt muistuu mieleen oman äitini otokset, esim. yllättäin nurkan takaa, hän kun yritti aina ikiustaa hetken tunnelman, ja hän inhosi asetelmia. Yritän itse nykyään samaa.

  Todella kaunis asetelma, hyvä valinta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit