Juhannusta edeltävänä viikonloppuna


Lahden Muotoiluinstituuttia saan kiittää paljosta. Enkä vähiten siitä, että sen ansiosta tutustuin niihin viiteen mielettömään, lahjakkaaseen, upeaan, värikkääseen, mielipuoleen persoonaan, joiden kanssa juuri vietin mökkiviikonlopun Himoksella. Niihin, joiden kanssa iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä, jotka ovat hyvin erilaisia kuin minä, mutta joiden kanssa silti kuulun erottamattomasti samaan heimoon.

Niihin, joiden kanssa kokoonnumme taas ensi vuonna kun tulee juhannusta edeltävä viikonloppu.

//

The weekend before Midsummer Day. It was the Lahti Institute of Design that first got us six together. Between us the age or sex doesn't matter. We are all very different but still we have this strong bond that keeps us together, making us a tribe of our own.

We just spent few days together and next year, when the weekend before Midsummed Day comes, we'll meet again.

Kommentit

 1. Hienoja kuvia, ja herkullisia. Mitä noi on tossa jaffapullo kuvassa? Mukavaa et oli mukavaa, nyt sitä taas jaksaa, eiks vaan.

  VastaaPoista
 2. Jämälangoista virkattuja patalappuja on Jaffa-pullon kanssa. Kivaa oli, mutta niin oli tarkoituskin. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos sanoistasi ja ennen kaikkea upeista kuvistasi! Minäkin totesin Rikulle, että taidamme olla täysin sukupuolettomia olentoja, mutta kuin samaa lihaa ja verta. Kenties olemme entisessä elämässä olleet heimo... Sinulla siihen viittaa jo uusi sukunimesikin, Heimonen :-)!

  VastaaPoista
 4. Eipä kestä. Kiitos itsellenne tästäkin elämyksestä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit