Jalkapallon ihanuudesta

Olen tässä yrittänyt ymmärtää jalkapalloa.
Huonoin tuloksin.

En esimerkiksi ymmärrä että mitä pahaa siinä paidan riisumisessa on. Ei se minua katsojana mitenkään haittaisi tai loukkaisi, vaikka vaikkapa Mario Balotelli pelaisi koko ottelunkin ilman paitaa.

//

I've been trying to understand football.
But I don't.

For example I cannot understand why they can't take their shirts off if they want to? I wouldn't mind at all if, for example, Mario Balotelli would play the whole game without a shirt.

Kommentit

 1. :DD Joo, ei haittais muakaan. Sehän oli, kröhöm, koko eilisen pelin kohokohta.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä Super Mario on ällöttävä ja ylimielinen, joten todellakin toivon, että pitää paitansa finaalissa päällä :D

  VastaaPoista
 3. No pelissä toivottavasti. Mutta sitten kun Italia voittaa, niin paidan riisumista tuskin voi estää. :D

  VastaaPoista
 4. Hikinen pelipaita on niin epäesteettinen (toisin kuin hikinen jalkapalloilijan ylävartalo *glup*), että kannatan juu paidattomuutta ja vaikka joka pelaajalle, niin ei tule sanomista syrjinnästä.

  Lupaan alkaa seurata futista todella paljon innokkaamin jos tuo fantas... siis ehdotus toteutuu.

  Jääkiekkoa en kato, vaikka munasillaan pelaisivat, ruma ja tyhmä ja väkivaltainen laji on se (jalkapallohan ei koskaan ole muuta kuin aitoa ja rehtiä :D)

  VastaaPoista
 5. Mario on hyvä jalkapallisti, älkää nyt pilatko sitäkin seksistisillä kommenteillanne. Il nativona täytyy sanoa, että Spanialla kävi eilen vain hyvä tuuri. ps. Kiitos Suomi rahoistanne ^__^

  VastaaPoista
 6. Pauliinalotta, jalkapalloilijoilla voisi kyllä olla pitkälahkeiset housut, koska en oikein diggaa niistä megalihaksikkaista pohkeista. Mutta paidattomuus, sitä kannatamme!

  Giorgio, tässä mitään pilata! Paidattomuuden takiahan Mario on vielä parempi pallisti.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit