KeltaistaSitruuna-marenkitorttua kiitokseksi imuroinnista. Tai oikeastaan päinvastoin. Afrikkalaisia kukkasia aloin virkata jämälangoista juhannusaaton aattona. Tämä muistilapuksi itselleni, jos niistä joskus jotain suurempaa syntyy.

Kesälomamatkan suunnittelu on kiihkeimmillään. Pitäisi käydä siellä ja tahtoisi käydä tuolla mutta varaa olisi mennä vain tänne. Mutta eipä kesä ole vielä ilmoissakaan.

//

Yellow. I made lemon meringue pie and after eating few slices my husband was finally able to hoover our home. I've been also crocheting some African flowers and hoping that one day I have enough to make something larger of them.

Kommentit

 1. Nämä sun valokuvat on aivan mahtavia!!! Jos saan esittää asian näin kirjaopillisesti väärin... Juhannuskuvat, UPEITA!

  Oikein mukavaa ja mielenkiintoista kesälomareissua, minne se sitten johtaakaan!

  VastaaPoista
 2. Olin unohtanut tuon piirakan, se on niin herkullista, täytyy muistaa nyt kesällä tehdä.

  Meillä on ollut kyllä muutenkin sitruunakakkujen ja -piirakoiden kesä.

  Ihanaa kesänjatkoa sinulle, kaikkea mukavaa kesäpuuhailua!

  VastaaPoista
 3. Emmo, oi kiitos! Mukavaa että tykkäät! :)

  taru76, ah minähän ihan punastun näistä kehuista... Jyväskylään ollaan kyllä ainakin tulossa/menossa, näin sivuhuomautuksena mainittakoon. :)

  himalainen, hyvää on piirakka, mutta ähky meinasi taas tulla syödessä. Sitruuna jotenkin vaan sopii kesään. Ihanaa kesää sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Beautiful! Cheery yellow and that pie looks delicious. :)

  VastaaPoista
 5. candis, thank you! And the pie really was delicious. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit