Valokuvatorstai - Rieha
Parinkymmenen asteen pakkasessa odotin bussia, mutta abit ehtivät ensin. Saaliiksi jäi kolme mariannea, kaksi lätkäliigaa ja lehmäkarkki. Puolet säästin Donille.

Kolmetoista vuotta sitten olin lavalla itse. Oli kylmä, muttei näin kylmä. Ja vaikka olisi ollutkin, ei se olisi haitannut. Äidin ompelema Obelix-puku täytteineen tarjosi vallan hyvää suojaa kylmyyttä vastaan.

Lisää riehaa Valokuvatorstaissa.

Kommentit

 1. Ihan tuoretta kuvaa siis, kiva! Nuorilla on todella riehakkaat fiilikset tänään eikä syyttä eikä näytä pakkanenkaan jäykistävän tunnelmaa:)

  VastaaPoista
 2. Monta vuiotta kävin seuraamassa, kun työpaikka oli aivan vieressä tai lähtivät työpaikalta liikenteeseen, mutta nyt asumme syrjässä ja ei täältä pakkaspäivänä viitsi lähteä minnekään...

  VastaaPoista
 3. Melkoinen dilemma minun mielestäni, että miten jaetaan puoliksi KOLME mariannea, kaksi lätkäliigaa ja YKSI lehmäkarkki!

  VastaaPoista
 4. Tuoreet kuvat ovat niitä parhaita! Tämä tosiaan siis vastasi haasteeseen.

  VastaaPoista
 5. Inkivääri, tuorettapa hyvinkin. Ei sitä nuorena pakkasta huomaa. :)

  pappilan mummo, karkit jää saamatta mutta ehkäpä kuvat vähän lohduttavat.

  Tinna, ihan helppo homma. Mariannet mulle, lätkäliigat ja lehmäkarkki Donille. :)

  Tiina Linkama, tuntui vähän tylsältä ja itsestäänselvältä haastevastaukselta, mutta minkäs teet, kun osuivat kohdalle. :)

  VastaaPoista
 6. Juuri näin! Itse olin 8 vuotta sitten pukeutunut jätesäkkiin (minimaalinen panostus) ja olin 39 asteen kuumeessa. Lavalta kotiin ja petiin. :D Ei kovin hohdokasta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit