39/365 Kynsin langoin

Nyt on pää harvinaisen tyhjä, koska aikaisemmin päivällä se oli harvinaisen täynnä. Ajatuksia, ideoita, särkyäkin. Kuvakin piti ottaa siitä, mikä sattui eteen osumaan.

Mitä tehdä, kun on miljoona ideaa, muttei resursseja toteuttaa niitä? Pätee yhtä hyvin kotiin kuin töihinkin. Ja mistä johtuu, että se tuntuu olevan vallitseva tila?

Taas kerran olen ollut kateellinen niille ihmisille, joille elämä on helppoa. (Sikäli kun se koskaan sitä kenellekään on.) Niille, jotka ovat tahtoneet tai tyytyneet tavalliseen ammattiin. Ja niille joilla on niin paljon lahjakkuutta, että sen toteuttaminen sujuu kuin itsestään.

Hankalaa on, kun tuntee itsensä väliinputoajaksi.

Kommentit

  1. Elämä on helppoa niillä jotka tyytyvät vähään. Lahjakkailla on ongelmia, joita voi vain hieman aavistaa kun tarkkaillee heitä oikein läheltä. Oli sitten millainen tahansa voi olla tyytyväinen kun ei liikaa seuraa toisten suuria saavutuksia. Eikö niitä kuitenkin satu heillekin aika harvakseltaan?

    VastaaPoista
  2. Niinhän se juuri on. Ja ne suuret saavutukset vaativat usein syntyäkseen julmetun määrän raakaa työtä, mikä ei vain aina näy ulospäin.

    Se kovin helposti unohtuu itseltäkin ja sitten surettaa kun suurta valaistumista ei kuulu pelkästään sormia napsauttamalla. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit