55/365 Keltaiset sukkahousut

Vaikka sukkahousut ovat ehdottomasti varmin todiste saatanan olemassaolosta, on niitä välillä pakko ostaa. Etenkin, jos ne ovat keltaiset.

Tämä torstai tuntui olevan epätoivoa täynnä. Olisi tehnyt mieli kaivautua peiton alle ja kyhjöttää siellä suurinpiirtein seuraavaan elämään asti. Siinä tilanteessa uudet sukkahousutkin tuntuivat piristykseltä.

Mutta onneksi töissä sai skumppaa. Ja hyväksyttiin minut PROTOn jäseneksikin (ihan maksamaton mainos tämä). Olen asiasta kohtuuttoman tohkeissani siksi, etten ole koskaan mihinkään yhdistykseen kuulunut. (Tässä yhteydessä ammattiyhdistystä ei lasketa.)

Kommentit

 1. Olen niin samaa mieltä sukkahousuista,ne on kuin kondomia yrittäis tunkee jalkaansa vaikka en ole kyllä koskaan kokeillu. Voin sanoa että en käytä korkeintaan kuin kerran vuoteen.

  VastaaPoista
 2. Heei miehän tunnen tai ainakin tunsin ko asuin Torniossa Proton jäseniä...tai yhden:)
  Onneksi olkoo.

  VastaaPoista
 3. Kondomit jaloissa on kyllä aika osuva vertaus... Työn kautta intouduin Protoon hakemaan, katsotaan nyt miten aktiivinen musta siellä tulee. :)

  VastaaPoista
 4. Heh, Don sukkahousuissa. Kuten siinä elävässä kuvassa.
  Mikä on maksamato? Miksi sillä on mainos?

  VastaaPoista
 5. Sukkahousut pukevat veljeäsi, etenkin keltaiset.

  Perusmuoto lienee maksamatto, ei -mato. Muuten se taipuisi maksamadon. Kuka sellaisen osaisi hommata, jos ei sitä mainostettaisi?

  VastaaPoista
 6. Hah! Niin totta, sukkahousut...eilenkin kun kaupungilta kotia kohti matkaani tein niin tunsin kuinka ne hiissautuvat pikkuhiljaa vyötäröltä ensin alemmas ja sitten makkaralle...Ihan kaikkien huomaamatta yritin korjata tilannetta ja nostella niitä kuin jossain laihdutusmainoksessa on pakko nostella housuja. Mutta eihän se sukkahousujen kanssa mitään laihtumista ole kun niitä urheasti yrittää korjata! Onkohan se tuo ympyrä vatsan kohdalla..kun sen alle pääsee niin viuh mennään ja lujaa makkaravaihteella vaikka sääriin asti.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa niin kovin tutulta. Sukkahousut on ihan varmasti miesten keksintö. :\

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit